-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lionelio Messi kelis tik sumuštas, futbolininkas iki šeštadienio nesitreniruos

Trečiadienio vakaro UEFA Čempionų lygos G grupės rungtynės tarp „Barcelona“ ir Lisabonos „Benfica“ klubų katalonams turėjo būti tik formalumas, tačiau vos netapo tragedija.
Lionelis Messi po traumos
Lionelis Messi po traumos / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Gerdo Mullerio rekordą beveik pasiekęs komandos lyderis Lionelis Messi nieko nebelemiančiose rungtynėse, kuriose nežaidė šeši pagrindinės sudėties futbolininkai, antrame kėlinyje žengė į aikštę, tačiau iš jos buvo išgabentas neštuvuose.

Vis dėlto ketvirtadienį Ispanijos sporto dienraštis „El Mundo Deportivo“ pranešė, kad L.Messi kairys kelis yra tik sumuštas. Ne vienas futbolo aistruolis po trečiadienio mačo buvo pagalvojęs ir apie blogiausią – kelio raiščių trūkimą.

Pranešama, kad L.Messi iki šeštadienio su komanda stadione nesitreniruos, o sporto salėje atliks fizinės terapijos pratimus ir bandys sustiprinti ir atstatyti sumuštą kelį. Šeštadienį puolėjas jau galės treniruoti su kitais komandos draugais, o po treniruotės medikai nuspręs, ar leisti L.Messi rungtyniauti sekmadienio „Primeros“ mače su Sevilijos „Real Betis“.

AFP/Scanpix nuotr./Lionelio Messi trauma
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lionelio Messi trauma

Koją L.Messi susižeidė trečiadienį, kai pačioje mačo su „Benfica“ pabaigoje įsiveržė į svečių baudos aikštelę, tačiau vartininkas Arturas krito po puolėjo kojomis ir rankomis užkliuvo koją. L.Messi dar pabandė atlikti perdavimą prie vartų buvusiems komandos draugams, bet iškart po to nukrito ant žolės ir susiėmė už kairės kojos kelio. „Barcos“ lyderio veidą perkreipė skausmas, o visų Katalonijos klubo sirgalių veidus – baimė.

Paskutinį kartą L.Messi traumą buvo patyręs 2010 metų rugsėjo 19 dieną Ispanijos čempionato rungtynėse su Madrido „Atletico“. Tuomet argentinietį neleistinu būdu atakavo Madrido ekipos gynėjas Tomašas Ujfaluši.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius