Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lionelio Messi senelis: turiu dar vieną talentingą anūką vardu Bruno

„Barcelona” klubo žvaigždės Lionelio Messi senelis teigia, kad geriausias pasaulio žaidėjas turi pusbrolį talentingą tiek pat kaip ir jis. Pasak Antonio Cuchitini, 13 metų berniukas Bruno Biancucchi, kuris žaidžia Rosario miesto „Renato Cesarini” jaunių gretose, turi visas galimybes bei duomenis pasiekti tokį pat lygį kaip ir „Barcelona” ekipos lyderis
Leonelis Messi
Leonelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lionelis Messi

„Aš turiu kitą anūką, nuo kitos mano dukros, kuris auga kartu su savo broliu Paragvajuje bei žaidžia futbolą taip pat kaip ir Leo”, – Radio Mitre teigė Antonio Cuchitini.

„Mano anūkas, kuris žaidžia Paragvajuje yra labai geras. Aš linkiu sėkmės visiem trim savo anūkams”, – toliau kalbėjo jau dabar legendiniu puolėju vadinamo Messi senelis.

Bet Messi senelis pastebėjo, kad jaunasis Argentinietis dar negalvoja sekti savo pusbrolio pėdomis, kuris būdamas vienuolikos metų paliko gimtąją šalį bei išvyko tęsti karjeros į Europą.

„Bruno bijo, kad jam gali ištikti toks pats likimas kaip ir Leo, jis baiminasi kad bus paimtas į Europą, o jaunasis talentas yra per daug prisirišęs prie savo mamos,” – užbaigė Antonio Cuchitini.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius