-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lionelis Messi: „2014 metais turėjau daug problemų“

Ispanų „Barcelona“ futbolo klubo žvaigždė argentinietis Lionelis Messi pripažįsta, kad praėję metai buvo nesėkmingi tiek jam, tiek jo atstovaujamai komandai.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

Per 2014 metus 27-erių metų futbolininkui pavyko įmušti 50 įvarčių, tačiau argentinietis katalonų klubo gretose neblizgėjo ypatingu žaidimu ir per kalendorinius metus jam nepavyko iškovoti nei vieno titulo.

L.Messi pripažįsta, kad nesėkmingiems metams turėjo įtakos traumos bei skandalas su mokesčių slėpimu. Vis dėlto 2015-ieji puolėjui prasidėjo įspūdingai ir per sužaistas 11 rungtynių jis atliko 9 rezultatyvius perdavimus bei pelnė 14 įvarčių.

„Tiesa yra ta, kad šiais metais noriu kaip tik įmanoma greičiau sugrįžti prie savo geriausios sportinės formos. Praėjęs sezonas buvo labai nesėkmingas ir noriu jį kuo greičiau užmiršti.

Nuo pat šių metų pradžios mano tikslas buvo būti daug geresniu nei 2014 metais. Noriu būti toks, koks buvau ankstesniais sezonais ir, manau, kad šiuo metu esu arti tikslo“, – pasakojo keturis kartus geriausias pasaulio futbolininkas.

L.Messi atstovaujama „Barcelona“ kitą savaitę UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje susitiks su „Manchester City“ ekipa. Argentinos rinktinės kapitonas žino, kad „miestiečiai“ yra pavojingi.

„Manchester City" – komanda, sudaryta iš garsių pavardžių, todėl laukia dvi sunkios rungtynės. Šiuo metu jie atrodo geriau nei praėjusį sezoną“, – užbaigė puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius