-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lionelis Messi apie „Barcelona“ viceprezidentą Javierą Fausą: „Jis nieko nesupranta futbole“

Argentinoje šiuo metu esantis Lionelis Messi aštriai atsikirto jį patį ir jo šeimą bandantiems šmeižti gandonešiams.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Kliuvo net ir ekonomikos sritį kuruojančiam „Barcelona“ viceprezidentui Javierui Fausui, kurio atsakymai apie neva naują futbolininko sutartį žiniasklaidoje buvo suprasti itin dviprasmiškai.

Prieš keletą savaičių pasirodė pranešimai, jog L. Messi neva norėtų peržiūrėti dabar galiojančią sutartį su „Barcelona“ ir pageidaująs, kad jam būtų pakeltas atlyginimas.

Su žurnalistais bendravęs J. Fausas neapdairiai pareiškė, jog „Barcelona“ neketina artimiausiu laiku pasirašyti naujos sutarties su L. Messi, nes jis dabar turi iki 2018 metų galiojančią sutartį.

Neužtikrintas ir neapgalvotas vieno iš Katalonijos klubo vadovų atsakymas tapo puikiu masalu sensacijų medžiotojams. Kai kurie bulvariniai leidiniai bei portalai netrukus sumirgėjo pranešimais, jog „Barcelona“ nenori mokėti didesnio atlyginimo savo lyderiui.

Tokios interpretacijos įsiutino traumą šiuo metu besigydantį L. Messi.

„Javieras Fausas nieko nenutuokia apie futbolą. Jis vadovauja “Barcai„ kaip verslui, tačiau “Barca„ yra geriausias futbolo klubas ir turi turėti geriausius vadovus. Noriu pareikšti, jog nei aš, nei mano atstovai nereikalavo peržiūrėti dabar galiojančią sutartį bei didinti atlyginimą“, – radijo stoties „RAC 1“ žurnalistams skėlė argentietis.

Futbolininką supykdė ir gandai neva buvo nuslėptos lėšos, gautos už jo draugiškų mačų ciklą vasarą.

„Man labai nemalonu girdėti, kas yra kalbama apie mano tėvą ir mano draugus. Aš neskaičiau tų pranešimų laikraščiuose, tačiau man artimi žmonės viską papasakojo. Visos lėšos, kurios buvo gautos už draugiškus mačus, atiteko labdarai ir niekas nebuvo nuslėpta“, – pareiškė argentinietis.

„Vienintelė tiesa dabar yra tai, jog man labiausiai rūpi mano sportinė forma ir pasirengimas grįžti į aikštę. Jaučiuosi tvirtai, viskas vyksta sėkmingai. Kalbėjausi su tėvu, nes mes nuolat palaikome glaudžius santykius. Jis viskuo pasirūpins, o aš tenoriu žaisti futbolą“, – tvirtino „Barcelona“ puolėjas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius