Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lionelis Messi: „Barcelona“ šiame sezone nori laimėti visus įmanomus titulus

Vienas geriausių planetos futbolininkų „Barcelona“ puolėjas Lionelis Messi 2012/2013 metų futbolo sezone nori laimėti visus įmanomus titulus. Apie tai jis prabilo po pirmų „La Liga“ čempionato rungtynių prieš San Sebastjano „Real Sociedad“ klubą, kurias katalonai laimėjo 5-1, o L.Messi pelnė du įvarčius.
Lionelis Messi - geriausias "Netikro 9" pozicijos žaidėjas pasaulyje
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ispanų dienraštis „El Mundo Deportivo“ rašo, kad po rungtynių dvidešimt penkerių metų  argentinietis pasakė, jog „Barcelona“ taip galingai žais visą sezoną bet kuriuose futbolo turnyruose.

„Noriu laimėti Ispanijos čempionų lygos titulą, Karaliaus taurę, šalies supertaurę, UEFA Čempionų lygos turnyrą. Visi „Barcelona“ žaidėjai nori to paties. Tai padaryti bus sunku, bet įmanoma“, – „El Mundo Deportivo“ cituoja L.Messį.

Penkiasdešimt įvarčių 2011/2012 metų „La Liga“  čempionate pelnęs žaidėjas sakė, kad katalonų komandos žaidimo stilius, pradėjus dirbti treneriui Tito Vilanovai, nepasikeitė. Anot L.Messio, komanda ir toliau stengiasi ilgiau už priešininkus kontroliuoti kamuolį bei puolimą regzti trumpais perdavimais.

„Darome tai, ką geriausiai mokame. Komandos žaidime nėra jokių kardinalių permainų. Kai į mūsų gretas po traumos grįžo Davidas Villa, puolimas tapo įvairesnis ir sunkiau nuspėjamas. Kiekvienas žaidėjas gali būti komandos lyderiu ir tai yra „Barcelona“ klubo stiprybė“, – teigė L.Messi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius