-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lionelis Messi: „Šiemet geriausias Xavi arba Iniesta“

Argentinietis Lionelis Messi pareiškė, kad geriausiu besibaigiančių metų futbolininku turėtų tapti kuris nors iš jo ekipos – „Barcelona“ – draugų – Xavi arba Andresas Iniesta.
L.Messi vadinamas pagrindiniu favoritu laimėti šį titulą antrus metus iš eilės
Lionelis Messi vadinamas vienu favoritų laimėti geriausio planetos futbolininko titulą antrus metus iš eilės. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dalyti interviu nemėgstantis „Barcelona“ atakų didvyris savo gimtojoje Argentinoje buvo priverstas skirti laiko ir žiniasklaidai. Paklaustas, kas šį sezoną yra vertas gauti geriausio metų futbolininko prizą, Messi pažymėjo, kad stabiliai gerai visus metus žaidė „Barcelona“ klubo nariai Xavi ir Iniesta.

Savęs prie geriausių Messi nedrįso priskirti, nes Argentinos ekipai pasaulio čempionate nepasisekė – pirmenybių ketvirtfinalyje Diego Maradonos auklėtiniai pralaimėjo vokiečiams, o ispanai iškovojo planetos pirmenybių auksą. Būtent Xavi ir Iniesta lemiamose čempionato rungtynėse suvaidino svarbų vaidmenį Ispanijos rinktinėje. Pats Messi drauge su savo ekipos kolegomis liko trys kandidatai kovoti dėl „Auksinio kamuolio“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius