Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liutauras Varanavičius perspėja Vladimirą Romanovą, kad lengvai pasitraukti iš futbolo nepavyks

Trauktis iš futbolo nusprendusiam Vladimirui Romanovui nebus lengva rasti pirkėjų Edinburgo „Hearts“, FBK „Kauno“ ir Minsko „Partizan“ klubams, verslininką perspėjo jo buvęs darbuotojas, o dabar Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Liutauras Varanavičius.
Spaudos konferencijoje
LFF prezidentas Liutauras Varanavičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Šiuo metu Vokietijoje gerą antros lygos klubą galima įsigyti už 4 ar 5 mln. svarų sterlingų. Ar galite patikėti, kad kažkas pirktų klubą Škotijoje su 36 mln. svarų sterlingų skolomis?“ – „Evening News“ sakė L.Varanavičius.

Jis gerai pažįsta V.Romanovo valdomų klubų virtuvę, nes praeityje dirbo FBK „Kauno“ prezidentu, o „Hearts“ klube – direktoriumi.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Vladimiro Romavono treniruotė
Vladimiras Romavonas

„Tais laikais, kai aš dirbau „Hearts“ direktoriumi, buvo realu, kad kažkas įsigytų klubą, net jei vienas savininkas neturėtų 90 proc. akcijų (tiek akcijų „Hearts“ klube valdo V.Romanovas, – red. past.). Tačiau šiais laikais neįsivaizduoju, kad kažkas ryžtųsi pirkti „Hearts“. Nebent būtų nurašyta skola, kas yra neįmanoma. Kompanijai tai būtų per didelė suma“, – tęsė L.Varanavičiaus.

Anot jo, šiais laikais investuotojai visoje Europoje aplekia futbolą – dėl ekonominės situacijos ir menkos grąžos. LFF prezidentas pridūrė, kad V.Romanovas greičiausiai turės ilgokai palaukti, kol pavyks parduoti bent vieną futbolo klubą.

„Girdime daug įvairiausių istorijų, tačiau aš geriau palauksiu ir pamatysiu, kaip viskas susiklostys. Lietuvoje niekas nieko neperka, Baltarusijoje taip pat. Šiuo metu niekas neperka futbolo klubų. Mano nuomone, tai visiška kvailystė. Negali parduoti, jeigu niekas nenori pirkti. Manau, kad istorija bus kita“, – teigė L.Varanavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius