Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liverpool“ ekipą šį sezoną nugramzdinęs Roy'us Hodgsonas tapo vyriausiuoju „West Bromwich” treneriu

„West Bromwich” klubas patvirtino, kad naujuoju komandos treneriu yra paskirtas buvęs „Liverpool” ekipos strategas Roy'us Hodgsonas, kuris pakeis anksčiau atleistą Roberto Di Matteo.
Roy'us Hodgsonas
Roy'us Hodgsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, jog treneris su naujuoju klubu pasirašė metų su puse sutartį. Pagrindinis Hodgsonas tikslas atvykus į „West Brom” yra išlaikyti komandą aukščiausioje šalies lygoje.

R.Hodgsonas „West Brom” komandos trenerio poste debiutuos šį savaitgalį mače prieš Londono „West Ham” futbolininkus. Šios rungtynės vyks „Hawthorns” stadione.

Užimti „WBA” ekipos trenerio postą taip pat pretendavo ir buvęs „Newcastle” klubo specialistas Chrisas Hughtonas, tačiau pastarasis, anot spaudos, anot spaudos, gali netrukus perimti „West Ham” vairą.

R.Hodgsonas prie „Liverpool“ ekipos vairo stojo praėjusią vasarą, tačiau per 20 Anglijos čempionato mačų sugebėjo iškovoti vos septynias pergales.

63–ejų metų R.Hodgsonas per savo kaip trenerio karjerą be minėtojo „Liverpool” klubo yra treniravęs tokias garsias komandas kaip Milano „Inter”, „Udinese”, Londono „Fulham” bei Suomijos rinktinę. Taip pat jis dirbo ne viename mažiau garsesniame klube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius