Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liverpool“ išgyveno Mersisaido derbį, sunkiai laimėjo ir „Chelsea“

Anglijos futbolo „Premier“ lygoje tęsiasi intriguojančios dviejų ekipų lenktynės dėl titulo. Mersisaido derbyje „Liverpool“ futbolininkai 2:0 palaužė to paties miesto „Everton“ klubą ir toliau didina spaudimą lygos lyderiams.
„Liverpool“
„Liverpool“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Valandą gryno žaidimo laiko „Everton“ futbolininkų gynybos nepralaužusios Jurgeno Kloppo kariaunos žaidimas pagyvėjo po pirmųjų keitimų, kai aikštėje pasirodė Divockas Origi ir Luisas Diazas.

Pirmasis rungtynių įvartis krito 62-ąją minutę, kuomet pasižymėjo Andrew Roberstonas. Tašką šiame mače padėjo būtent minėtasis po keitimo aikštėje pasirodęs šeimininkų duetas – L.Diazas 85-ąją minutę asistavo D.Origi.

Po 33 turų situacija „Premier“ lygos viršūnėje lieka nepakitusi. „Liverpool“ ir toliau lipa ant kulnų „Manchester City“ klubui, kuris pirmauja vos vienu tašku.

Savo ruožtu „Everton“ ne tik pralaimėjo principinį mūšį, bet dar ir sulaukė labai nepalankaus rezultato iš kito stadiono, kur „Burnley“ 1:0 palaužė „Wolves“. Tai reiškia, kad Franko Lampardo kariauna buvo nustumta į 18-tąją poziciją, kuri reiškia iškritimą į žemesnį divizioną.

Sunkią pergalę pačioje rungtynių pabaigoje išgimdė Londono „Chelsea“ futbolininkai, namuose 1:0 palaužę „West Ham“ vienuolikę.

87-ąją minutę Jorginho įsigudrino nerealizuoti 11 metrų baudinio, tačiau po trijų minučių pergalingą įvartį „mėlyniesiems“ padovanojo Christianas Pulišičius.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Brighton“ ir „Southampton“ pasidalijo po tašką – 2:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius