Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liverpool“ kapitonas po nesėkmės Čempionų lygoje: „Akivaizdžiai buvome geresnė komanda“

„Liverpool“ nesugebėjo panaikinti iš Madrido atsivežto deficito ir nepateko į Čempionų lygos pusfinalį, tačiau „raudonųjų“ saugas Jamesas Milneris mano, jog Anglijos klubas buvo vertesnis bilieto į pusfinalį nei Madrido „Real“.

Pirmosios rungtynės Madride pasibaigė 3:1 „Real“ naudai, tad „Liverpool“ būtinai reikėjo mušti bent dukart namuose, tačiau Jurgeno Kloppo auklėtiniams nepavyko – trečiadienio mačas baigėsi be įvarčių 0:0.

„Mes akivaizdžiai buvome geresnė komanda, – „BT Sport“ sakė J.Milneris, ryšėjęs kapitono raištį. – Mes padarėme pakankamai, kad laimėtume rungtynes.

Mūsų pasirodymas, intensyvumas ir atsidavimas buvo puikūs. Tačiau tu negali nepasinaudoti tokiomis progomis, kurias turėjome, nes tai ir daro skirtumą.

Pozityvu yra tai, kad mes kūrėme progas ir sureagavome. Norėjome nustatyti rungtynių tempą. Jei būtume ir pirmas rungtynes žaidę su tokiu pačiu intensyvumu, tuomet viskas būtų buvę kitaip. Vis tik nebuvome tokie geri, kad laimėtume abejas rungtynes.

Svarbiausia yra tai, kad, jei kausimės taip, kaip tai darėme šiandien, galime tikėtis patekti į ketvertą („Premier“ lygoje – aut. past.).“

Mes padarėme pakankamai, kad laimėtume rungtynes

„Real“ treneris Zinedine'as Zidane'as buvo kritikuojamas sezono eigoje, bet dabar Madrido komanda yra kovoje ir dėl Čempionų lygos trofėjaus, ir dėl Ispanijos čempionų titulo.

Paklaustas, ką norėtų pasakyti savo kritikams, prancūzas kalbėjo: „Nieko nesakysiu. Mes vis dar esame abiejuose turnyruose, tačiau nieko nelaimėjome.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as

Turėjome sunkių momentų sezono metu, bet vis dar esame žaidime. Tiesiog turime tai tęsti.“

11 titulų kaip treneris yra laimėjęs Z.Zidane'as ir jis mato potencialą dabartinėje „Real“ sudėtyje.

„Šie vyrukai turi charakterį. Tai komanda, kuri visada nori daugiau. Kuo toliau jie nueina, tuo labiau jie laikosi kartu“, – sakė treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius