Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liverpool“ pirmąjį ikisezoninį mačą laimėjo, o „Manchester United“ pripažino tailandiečių pranašumą

Naujam sezonui besiruočiančios Anglijos „Premier“ lygos ekipos – „Manchester United“ ir „Liverpool“ – sužaidė pirmuosius ikisezoninius mačus.
„Manchester United“ futbolininkai ir Davidas Moyesas (kairėje).
„Manchester United“ futbolininkai ir Davidas Moyesas (kairėje). / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naujojo vyriausiojo trenerio Davido Moyeso vadovaujami „Raudonieji velniai“ Tailando sostinėje Bankoke 0:1 pralaimėjo „Singha“ visų žvaigždžių ekipai.

Vienintelį nuobodžių rungtynių įvartį 50 minutę pelnė Teeratepas Winothai, o Mančesterio komandoje netoli tikslo buvo antrajame kėlinyje aikštelėje pasirodęs naujokas Wilfriedas Zaha, kuris pataikė į virpstą.

„Manchester United“ futbolininkai iš karto po mačo išskrido į Sidnėjų, kur visą savaitę treniruosis bei dalyvaus komerciniuose projektuose, o šeštadienį sužais draugiškas rungtynes su Australijos lygos žvaigždžių komanda.

VIDEO: „Manchester United“ – „Singha“ rungtynės

Tuo tarpu Anglijoje, „Deepdale“ stadione, „Liverpool“ susitiko su šeimininkais „Preston North End“ futbolininkais ir nepasigailėjo savo varžovų – 4:0.

Pirmąjį įvartį Brendano Rodgerso treniruojami futbolininkai įmušė jau 15-ąją minutę. Tuomet pasižymėjo Philippe Coutinho.

Pirmojo kėlinio pabaigoje rezultatą padvigubino jaunasis Jordanas Ibe, o antrojoje rungtynių dalyje po įvartį pridėjo Raheemas Sterlingas ir komandos naujokas Iago Aspas.

Kitą pasiruošimo sezonui draugišką mačą „Liverpool“ žais liepos 24 dieną. Melburne „raudoniesiems“ iššūkį mes vietos „Victory“ ekipa.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius