Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Liverpool“ treneris Jurgenas Kloppas: „Mario Balotelli turi išvykti“

„Liverpool“ klubo treneris Jurgenas Kloppas nemato vietos komandoje puolėjui Mario Balotelli, kuris sugrįžo į Anglijos klubą po dar vienos nuomos „Milan“ klube.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / „Scanpix“/AP nuotr.

2014 m. iš „Milan“ į „Liverpool“ persikėlęs dabar jau 25 metų puolėjas įmušė vos vieną įvartį ir praėjusį sezoną pagal nuomos sutartį praleido Milane.

Vis dėlto tris mėnesius dėl traumos nežaidęs italas „Milan“ irgi pasižymėjo tik vienu įvarčiu per 20 susitikimų. Po nuomos M.Balotelli grįžo į „Liverpool“ , su kuriuo rengiasi naujam sezonui.

„Nuo tada, kai sugrįžo į komandą, jis buvo geras vaikinas, negaliu apie jį pasakyti nieko blogo. Darysime viską, kas sugrąžintume jam sportinę formą.

Norime, kad Mario vėl būtų tas žaidėjas, koks buvo prieš traumą. Jo talentas niekur nedingęs“, – apie žaidėją kalbėjo J.Kloppas.

Vis dėlto vokietis M.Balotelli nemato vietos savo komandoje.

„Mums reikia rasti sprendimą. Jis vis dar gali būti aukščiausios klasės futbolininkas. Tikrai yra klubų, kurie norėtų įsigyti naująjį M.Balotelli. Mes stengsimės padėti Mario susigrąžinti formą ir svarstysime, ką daryti“, – kalbėjo J.Kloppas.

Lengva nebus, nes skandalingasis puolėjas su „Liverpool“ ekipa yra susaistytas sutarties iki 2018 metų. Taigi bet kuris klubas, norėdamas įsigyti italą, turėtų sumokėti išpirką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius