-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liverpool“ vadovai juokiasi iš „Arsenal“ bandymo pirkti Luisą Suarezą už 40 mln. ir vieną svarą: „Ką jūs rūkote?“

Londono „Arsenal“ treneris Arsene'as Wengeras ir toliau ieško aukščiausios klasės puolėjo savo ekipai. Londono klubas pateikė „Liverpool“ ekipai kiek neįprastą pasiūlymą už „Raudonųjų“ lyderį Luisą Suarezą – 40 mln. ir vieną svarą sterlingų.
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Kaip manote, ką jie ten rūko“, – tokią žinutę socialiniame tinkle „Twitter“ po „Arsenal“ pasiūlymo paskelbė „Liverpool“ savininkas Johnas W. Henry.

Toks keistas pasiūlymas pateiktas siekiant, kad apie jį sužinotų pats L.Suarezas. Pagal puolėjo sutartį su „Liverpool“, jo išpirkos suma yra 40 mln. svarų, tačiau jei kuri nors komanda pasiūlo daugiau, „Raudonieji“ apie tai turi pranešti pačiam futbolininkui.

„Arsenal“ taip ir padarė – prie 40-ies milijonų pridėjo vieną svarą. Sklinda gandai, kad po kelių dienų Londono klubo vadovai prie pasiūlymo pridės dar svarą, spalvotų pieštukų rinkinį ir sausainių maišelį.

2011 metais į „Liverpool“ klubą atvykęs L.Suarezas yra išreiškęs norą išvykti į komandą, kuri žaidžia UEFA Čempionų lygoje. Puolėju, anot pranešimų, domisi Madrido „Real“, kurių puolėją Gonzalo Higuainą savo gretose norėtų matyti „Arsenal“.

Tačiau Londono klubas nesutinka už G.Higuainą mokėti „Real“ prašomų 30-35 mln. eurų, tad nukreipė taikinį į L.Suarezą. „Liverpool“ savo ruožtu neketina parduoti savo puolimo lyderio, praėjusį sezoną „Premier“ lygoje pelniusio 23 įvarčius.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius