Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liverpulio klubų rungtynėse Luisas Suarezas įmušė įvartį, mindė varžovus ir nukentėjo pats

Šeštadienį Anglijos „Premier“ lygoje ilgai lauktas „Merseyside“ derbis tarp Liverpulio „Everton“ ir „Liverpool“ ekipų baigėsi lygiosiomis 3:3. Aikštėje vyko principinė kova iki pat rungtynių pabaigos, o futbolo aistruoliai buvo pradžiuginti net šešiais taikliais smūgiais ir kova iki pat mačo pabaigos.
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas / „Scanpix“ nuotr.

Nors „Merseyside“ derbis turi gilias tradicijas, tačiau abiejų komandų aistruoliai paprastai būna draugiški vieni kitiems ir retai tarp jų kyla incidentai. Derbis anksčiau buvo vadinamas netgi „draugiškuoju“.

​Šeštadienio rungtynių aprašymą skaitykite čia.

Vis dėlto šiose rungtynėse nebuvo išvengta incidentų, o jų dėmesio centre, kaip įprasta, atsidūrė „Liverpool“ klubo lyderis iš Urugvajaus Luisas Suarezas.

VIDEO: Luiso Suarezo įvartis

​26 metų futbolininkas pelnė fantastiško grožio įvartį, tačiau keletą kartų pasižymėjo bjauriomis pražangomis prieš varžovus, nors kartą buvo nuskriaustas ir pats.

Kevino Mirallaso pražanga prieš Luisą Suarezą
Kevino Mirallaso pražanga prieš Luisą Suarezą

Pirmajame kėlinyje L.Suarezą itin grubiai sustabdė pirmojo „Everton“ įvarčio autorius Kevinas Mirallasas. Belgas turi džiaugtis, kad išvengė raudonos kortelės, kurios tikrai buvo vertas. Kita vertus, teisėjas situacijos nematė visiškai aiškiai, o turėdamas galvoje L.Suarezo reputaciją, jos skirti nesiryžo. Britų spauda šį teisėjo sprendimą pavadino „stebuklingu išsigelbėjimu“, o internete pasklido nuotrauka, kurioje užfiksuota L.Suarezo koja po susidūrimo su varžovo grifais. Pražangos „gif“ paveikslėlį žiūrėkite čia.

Luiso Suarezo koja
Luiso Suarezo koja

Vėliau jau pats L.Suarezas nusprendė atkeršyti „Everton“ ekipos žaidėjams. 48 minutę urugvajietis atviromis kojomis įčiuožė į K.Mirallasą ir turi džiaugtis, kad pataikė tiesiai į kamuolį. Belgas skolingas neliko – krisdamas užmynė varžovui ant nugaros.

VIDEO: Luiso Suarezo čiuožimas į Kevino Mirallaso kojas

Vėliau L.Suarezas dar karta atkeršijo K.Mirallasui, užmindamas jam ant kojos – žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius