Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londono „Chelsea“ nusitaikė į „Arsenal“ puolėją Theo Walcottą

Nors visai neseniai Londono „Arsenal“ komandos krašto puolėjas Theo Walcottas teigė, kad jis norėtų savo dabartiniame klube pakeisti legenda tapusį Thierry Henry, jau šią vasarą anglo keliai gali pasukti į kitą Londono ekipą – „Chelsea“.
Theo Walcottas
Theo Walcottas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anglų spauda vis dažniau praneša, jog 22-ejų futbolininko netenkina dabartinė klubo situacija, kadangi metai iš metų „kanonieriams“ vis tenka išgyventi titulų sausrą. Paskutinį kartą trenerio Arsene‘o Wengero ekipa trofėjų į viršų kėlė 2005-ais metais, o tai buvo prieš septynerius metus.

Nors prancūzų strategas tikina, jog artėjančią vasarą laukia rimta „Arsenal“ komandos komplektacija, „mėlynųjų“ vairininkas Andre Villas-Boasas ketina taip pat nesnausti bei rinkoje dairytis naujų žaidėjų, galinčių pakeisti dabartinius, vasarą planuojančius išvykti, futbolininkus.

Theo Walcotto keliai gali pakrypti į priešininkų barikadų pusę.

Net neabejojama, kad vasarą „Chelsea“ gretas tikrai paliks prancūzas Florentas Malouda, todėl Walcottas įvardijamas kaip pagrindiniu kandidatu pakeisti šį futbolininką.

Manoma, jog treneris A.Wengeras už tam tikrą sumą galėtų leisti išvykti savo jaunajam komandos krašto puolėjui, kadangi šiuo metu „kanonierių“ gretose rungtyniauja kur kas jaunesnis, tačiau mažiau patirties turintis Alexas-Oxlade‘as Chamberlainas.

Pastaruoju metu jaunuolis sulaukia itin daug dėmesio. O tai, kad šiame sezone per sužaistas 15 rungtynių jis yra įmušęs 4 įvarčius, tik dar labiau padidina diskusijas apie galimą T.Walcotto išvykimą.

T.Walcottas šiame sezone per sužaistas 33 rungtynes yra įmušęs vos 6 įvarčius, tačiau yra atlikęs 8 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius