Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londono „Chelsea“ treneris Carlo Ancelotti: „11 metrų baudinys buvo akivaizdus“

Londono „Chelsea” klubo treneris Carlo Ancelotti po 0:1 pralaimėtų pirmųjų UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynių „Manchester United” ekipai pareiškė, jog teisėjas neskyrė akivaizdaus vienuolikos metrų baudinio į „United” vartus.
Carlosas Ancelotti diskutuoja su teisėjais.
Carlo Ancelotti diskutuoja su teisėjais. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 UEFA Futbolas

Vienintelį įvartį šiame mače pelnė Wayne'as Rooney, kurio ekipa vėliau sėkmingai apsigynė. Vis tik Ramireso kritimas baudos aikštelėje daug kam sukėlė abejonių dėl teisėjo sprendimo neskirti baudinio.

„Chelsea” vidurio saugas mačui einant į pabaigą gavo perdavimą iš komandos draugo ir būtų atsidūręs vienas prieš vartininką, bet Patrice'as Evra imtynininko veiksmu jį sustabdė.

„Ramiresas baudos aikštelėje buvo pargriautas. Aš mačiau šį epizodą labai gerai. Kitų, kuomet krito Fernando Torresas ar Didieras Drogba aš aiškiai nemačiau, bet pražanga prieš Ramiresą baudos aikštelėje tikrai buvo”, – kalbėjo treneris.

„Komanda žaidė blogai, nes ji neišnaudojo turėtų galimybių įmušti, kurių turėjo tikrai daugiau negu mūsų varžovai, nes mes kontroliavome žaidimą, bet „Manchester United” gynėsi sėkmingai. Toks buvo šio klubo planas”.

„Apskritai, kuomet ėmėme pralaimėti 0:1, ekipa žaidė neblogai, tačiau kuomet rezultatas yra neigiamas, sakyti, kad žaidėjai savo darbą atliko puikiai, tikrai negalima”, – užbaigė futbolo specialistas.

Diskusijų sukėlusio epizodo vaizdo pakartojimas: 

Londono „Chelsea“ vartininkas Petras Cechas dėl pralaimėjimo Čempionų lygos pirmajame ketvirtfinalio mače 0:1 „Manchester United“ taip pat kaltino ir susitikimo arbitrą, kuris neskyrė 11 metrų baudinio už svečių gynėjo Patrice'o Evra pražangą prieš Ramiresą.

„Manau, kad visi matė, kas įvyko, bet svarbiausias žmogus (teisėjas) šio momento “nepastebėjo„.“

„Pralaimėjome 0:1 ir dabar laukia sunki užduotis, kurią privalėsime įvykdyti – laimėti Mančesteryje. Šiandien svečiai išnaudojo jau pirmą progą pasižymėti, o mes švaistėme galimybes“, – kalbėjo čekas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius