Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lotharas Matthausas: „Lukasas Podolskis daugiau rašo „Twitter“ nei žaidžia“

Buvęs Vokietijos futbolo rinktinės kapitonas Lotharas Matthausas viešai sukritikavo 29 metų Londono „Arsenal“ klubui priklausantį Lukasą Podolskį. Pastarasis nesugeba prasimušti į Londono klubo sudėtį ir nuomos pagrindais išvyksta žaisti į Milano „Inter“, o L.Mathausas mano, kad puolėjui reikėtų labiau koncentruotis į futbolą.
Lukasas Podolski
Lukasas Podolski / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Lukasas yra puikus futbolininkas, tačiau turi įrodyti tai aikštėje. Pastaruoju metu mes dažniau apie jį girdime dėl žinučių „Twitter“ nei dėl pasiekimų futbole, jam reikėtų labiau susikoncentruoti į futbolą“, – „Sky“ pareiškė L.Mathausas.

29 metų futbolininkas „Arsenal“ gretose žaidžia trečiąjį sezoną, tačiau šiame dar nė karto nepradėjo mačo startiniame vienuoliktuke.

„Mane labai pralinksmino, kad L.Mathausas mane moko, kaip aš turėčiau elgtis“, – į tautiečio žodžius žinute „Twitter“ tinkle atsikirto L.Podolskis.

„Premier“ lygoje šiemet jis žaidė vos 6 rungtynėse, dar 5 mačuose rungtyniavo UEFA Čempionų lygoje ir viename Lygos taurės varžybose. Vienintelius tris įvarčius šį sezoną vokietis įmušė Čempionų lygoje.

Pagal nuomos sutartį L.Podolskis netrukus išvyks į „Inter“ ekipa. Nors komandų sutartyje nėra numatyta suma, už kurią po sezono vokietis visam laikui persikeltų į Italijos klubą, tačiau futbolo specialistai neabejoja, kad jo karjera „Arsenal“ gretose yra baigta.

Šią vasarą L.Podolskis su Vokietijos futbolo rinktine tapo pasaulio čempionu. Savo šalies rinktinėje jis yra sužaidęs net 121 mačą ir įmušęs 48 įvarčius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius