Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Luisas Suarezas pažadėjo daugiau nebesikandžioti

Pirmadienį draugiškose rungtynėse tarp „Barcelona“ ir „Leon“ klubų debiutavo Luisas Suarezas. Po įkandimo Pasaulio futbolo čempionato metu italui Giorgio Chiellini futbolininkas negali rungtyniauti keturis mėnesius, tačiau jam buvo leista treniruotis su komanda ir pasirodyti draugiškų rungtynių metu.
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas / „Scanpix“ nuotr.

Luisas Suarezas patikino, kad po incidento krepėsi į specialistus ir daugiau toks elgesys nepasikartos: „Galiu drąsiai sakyti savo gerbėjams, kad jie nesijaudintų, nes aš daugiau taip nebesielgsiu. Kalbėjausi su savo psichologu ir jis sakė, kad aš turiu atsiprašyti ir tai pamiršti, aš taip ir padariau. Dabar noriu galvoti tik apie dabartį ir „Barcelona“ komandą.“

Po trejų metų „Liverpool“ ekipą palikęs puolėjas tikino, kad po čempionato patyrė depresyvų laikotarpį ir kreipėsi į reikalungus specialistus. 

„Jeigu galvosi apie viską, kas man yra atsitikę, aš niekada neužmigsiu“, – nemalonų epizodą norėjo pamiršti naujasis „Barcelona“ narys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius