Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Luisas Suarezas svajoja su „Liverpool“ žaisti Čempionų lygoje

Dar šią vasarą apie pasitraukimą iš klubo garsiai kalbėjęs Luisas Suarezas po sėkmingai besiklostančio sezono pakeitė savo nuomonę. „Liverpool“ klubo atakų lyderis Luisas Suarezas teigia, kad savo svajones gali pasiekti „raudonųjų“ stovykloje.
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas / „Scanpix“ nuotr.
Vasarą urugvajietis viešai pareiškė norą išvykti iš Brendano Rodgerso vadovaujamos ekipos, tačiau gruodį pasirašė naują sutartį su klubu ir sieks su komanda patekti į UEFA Čempionų lygą ir laimėti trofėjų.

„Mums liko 12 rungtynių Anglijos pirmenybėse, todėl pažiūrėsime, ką galime pasiekti. Ar galime laimėti lygą? Nesu tuo tikras. Kiekviena komanda barsto taškus.“

„Svarbiausias tikslas – patekti į Čempionų lygą. Turime gerą komandą, žaidžiančią kokybišką futbolą, todėl manome, kad mums pavyks tai padaryti“, – tikino 26-erių puolėjas.

„Noriu Čempionų lygoje žaisti su „Liverpool“ klubu. Tai neįtikėtinas turnyras. Siekiame žaisti prieš geriausias Europos komandas“.

„Kai persikėliau į „Liverpool“, sakiau, kad mano svajonė yra žaisti šiame klube ir rungtyniauti Čempionų lygoje. Manau, kad jos gali išsipildyti“, – kalbėjo L.Suarezas.

„Raudonųjų“ gretose urugvajietis šį sezoną „Premier“ lygoje yra įmušęs 23 įvarčius ir yra rezultatyviausias pirmenybių futbolininkas. „Liverpool“ ekipa su 53 taškais užima ketvirtąją poziciją turnyrinėje lentelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius