Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lukas Spalvis neslepia apsilankymo Lisabonoje, tačiau teigia tik atostogavęs

Geriausias Lietuvos futbolininkas Lukas Spalvis ir toliau neigia bet kokias sąsajas su Lisabonos „Sporting“ ar kitais klubais. Danijos žiniasklaidos oro uoste pakeliui į Lisaboną pastebėtas puolėjas neneigė apsilankęs baltajame mieste, tačiau teigė jame tik turistavęs.
Lukas Spalvis
Lukas Spalvis / Gretos Skaraitienės nuotr.

„Tai tiesa, kad buvau Lisabonoje. Komanda turėjo laisvą savaitgalį, tad turėjau laiko aplankyti šį miestą“, – Danijos žiniasklaidai teigė 21-erių lietuvis.

Jau kurį laiką rezultatyviausias Danijos pirmenybių žaidėjas siejamas su persikėlimu į Lisabonos „Sporting“ klubą.

Vis dėlto „Aalborg“ ekipa išplatino žinią, kad dėl lietuvio pardavimo derisi tik vasarai, o iki sezono pabaigos L.Spalvis liks Danijoje.

Pats žaidėjas gandų apie persikėlimą nekomentavo: „Aš susikoncentravęs į treniruotes. Nežinau, kaip vyksta derybos, viskas priklauso nuo klubų ir trenerio.“

Nenusileidžia ir Turkijos žiniasklaida, kuri kone kasdien parašo po naują straipsnį, skelbiantį, kad L.Spalviu domisi Stambulo „Galatsaray“. Tiesa, jau kurį laiką jokių naujų faktų šiuose straipsniuose nebūna.

Anot ekstrabladet.dk, nuo L.Spalvio sprendimo priklauso ir kito „Aalborg“ žaidėjo likimas. 

Kaip sakė „Aalborg“ sporto direktorius Allanas Garde'as, jeigu L.Spalvis liks ekipoje, klubas į kitą ekipą išsiųs puolėją Nicklasą Heleniusą. Žaidėjas nėra patenkintas gaunamu laiku aikštėje, tačiau neginčijamas „Aalborg“ puolimo lyderis šiuo metu yra lietuvis.

„Twitter“ tinkle trečiadienį pasklido gandai, kad į „Sporting“ ir „Aalborg“ derybas kišasi ir kitas Lisabonos klubas – „Benfica“. Anot pranešimų, pasirinkti „Erelius“ L.Spalviui patarė naujasis Lietuvos rinktinės treneris Edgaras Jankauskas, pats žaidęs „Benfica“ gretose.

Vis dėlto jokie rimtesni šaltiniai apie tai nepraneša, tad šiuos gandus reikia vertinti atsargiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius