-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Čepas lieka prie „Šiaulių“ klubo vairo

Finišavus debiutiniam Optibet A lygos sezonui 7-ąją vietą užėmusi FA „Šiauliai“ ekipa jau po mažu žvalgosi į sekančio sezono perspektyvą. Ekipos komplektacijos darbus pradėję komandos vadovai oficialiai sukirto rankomis su pastaruosius dvejus metus Šiaulių futbolo laivą kontroliavusiu Mindaugu Čepu, rašoma klubo pranešime spaudai.
Mindaugas Čepas
Mindaugas Čepas / siauliufa.lt nuotr.

2020 metais į Šiaulius atvykusio M.Čepo ranka šiauliečių žaidime buvo ypač pastebima, o šiemet jo vadovaujama ekipa ne tik atėmė taškus iš visų lygos komandų, bet ir sugebėjo ant menčių paguldyti šalies čempioną Vilniaus „Žalgirį“, vicečempionę Marijampolės „Sūduvą“ bei šiemet bronzą nuraškiusią „Panevėžio“ ekipą.

Treneris taip pat sykį buvo pripažintas ir geriausiu Optibet A lygos mėnesio treneriu.

Iki Optibet I lygos nugalėtojų pakylos komandą atvedęs ir įsitvirtinti Optibet A lygoje padėjęs strategas Šiauliuose lieka dar bent 2 metams.

„Pastarieji 2 metai man įrodė, jog nėra menkiausios priežasties svarstyti apie galimybę išvykti kažkur svetur. Labai džiaugiuosi šia užmegzta gražia mūsų draugyste.

Dirbdamas Šiauliuose likau labai patenkintas tuo, kokios čia buvo suteiktos darbo sąlygos tiek man, tiek mano treniruojamai komandai, taip pat tenkino organizacija ir jos požiūris į futbolą, todėl pailsėjus su dar didesne energija tęsime jau pradėtus darbus“, – su pozityvu užbaigė parašą ant naujos sutarties suraitęs M. Čepas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius