-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Nikoličius: apie sklandžią P.Golubicko operaciją ir potencialų sugrįžimą

Lietuviškajam „HNK Gorica“ klubui neiškovota pergalė atnaujintame Kroatijos čempionate rūpėjo mažiausiai. Jau pačioje rungtynių pradžioje Pauliui Golubickui po susidūrimo su varžovu lūžo žandikaulis, o atvėsus emocijoms ekipos sporto direktorius Mindaugas Nikoličius pasidalino žiniomis apie jaunojo futbolininko būklę ir galimą sugrįžimą į treniruočių procesą.
Mindaugas Nikoličius ir Paulius Golubickas
Mindaugas Nikoličius ir Paulius Golubickas / 15min koliažas

„Pauliaus operacija praėjo labai gerai, jam įdėtos keturios plokštelės. Operacija nebuvo lengva, bet viskas pavyko puikiai“, – teigė M.Nikoličius.

Sunkiausia – jau praeityje, o dabar prasideda reabilitacijos procesas. Tikimasi, kad dirbti su futbolo kamuoliu be kontakto P.Golubickas galės maždaug už mėnesio.

„Už kelių dienų Paulius bus išleistas iš ligoninės, keturias savaites turės laikytis valgymo dietos, nes ne viską galės valgyti. Po keturių savaičių jis galės prisijungti prie treniruočių be kontakto, o po šešių savaičių – su kontaktu“, – mintimis dalinosi Nikoličius.

Duoklę iš rikiuotės iškritusiam jaunajam futbolininkui sekmadienį nusprendė atiduoti visas „HNK Gorica“ klubas, kartu su lietuvio marškinėliais įsiamžindamas bendroje nuotraukoje ir palinkėdamas kuo greičiau sugrįžti.

Su 36 taškais lietuviškasis „HNK Gorica“ klubas, kurį treniruoja Valdas Dambrauskas, Kroatijos čempionate išlieka šeštas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius