-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madrido „Real“ pradėjo derybas: taikinyje yra Jose Mourinho

Madrido „Real“ klubas jau pradėjo dirbti, kad sugrąžintų Jose Mourinho prie komandos vairo. Ispanijos laikraščio AS teigimu, Karališkojo klubo atstovai jau pradėjo kontaktuoti su agentu Jorge Mendesu dėl Portugalijos 56 metų trenerio, kuris vadovavo „Real“ 2010–2013 metais.
Antradienį atleistas Jose Mourinho palieka savo apartamentus Mančesteryje.
Antradienį atleistas Jose Mourinho palieka savo apartamentus Mančesteryje. / „Scanpix“ nuotr.

Derybos nebūtinai bus paprastos. J.Mourinho gali nepriimti pasiūlymo, nes santykiai su žaidėjais, kurių septyni yra likę iš jo pirmojo etapo Madride laikų, nėra idealūs.

Tačiau „Real“ skuba, nes komandos prezidentą Florentą Perezą supa didelė atsakomybė po fiasko Čempionų lygoje, kur aštuntfinalyje buvusius čempionus eliminavo Amsterdamo „Ajax“.

AS rašo, kad ketvirtadienis gali būti kertinė diena deryboms, nes „Real“ nori turėti naują trenerį jau sekmadienio rungtynėms Ispanijos lygoje su „Valladolid“.

Kita vertus, J.Mourinho nėra pretendentas Nr.1.

Favoritas pakeisti dabartinį trenerį Santiago Solari yra laikomas Zinedine'as Zidane'as, tačiau Prancūzijos treneris netrykšta noru vadovauti sudėčiai, kurią pats nusprendė palikti praėjusią vasarą.

Z.Zidane'as nenorėtų prisiimti atsakomybės ir kelti revoliuciją, kuri būtina klubui, bet prasidės veikiausiai tik po kelių mėnesių, kai prasidės darbai futbolo žaidėjų rinkoje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Zinedine'as Zidane'as

Čempionų lyga klubui baigėsi anksti, o pavyti Ispanijoje pirmaujančius Barselonos futbolininkus vilčių beveik nėra – skirtumas yra 12 taškų. Tačiau „Real“ norėtų bandyti pakilti nacionaliniame čempionate bent į antrąją vietą, kurioje šiuo metu yra Madrido „Atletico“, lenkiantis trečią vietą užimantį „Real“ 5 taškais.

J.Mourinho yra vadovavęs Karališkajam klubui tris sezonus ir per tą laikotarpį kartą laimėjo Ispanijos auksą, per 2011-2012 m. sezoną komandai surinkus 100 taškų, Karaliaus taurę ir Supertaurę.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sergio Ramosas ir Jose Mourinho
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sergio Ramosas ir Jose Mourinho

„The Telegraph“ pranešė, kad J.Mourinho sugrįžimo į Madridą tikimybė yra „beveik 100 procentų“. Tiesa, britų leidinys nepatikslino, ar trenerio sugrįžimas į „Bernabeu“ stadioną įvyktų vasarą, ar jis sutiktų prisidėti prie komandos jau dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius