Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madrido „Real“ prezidentas: „Galiu jus patikinti, kad Cristiano Ronaldo karjerą baigs Madride“

Madrido „Real“ prezidentas Florentino Perezas prancūzų dienraščiui „L'Equipe“ tvirtino, kad portugalas Cristiano Ronaldo savo karjerą baigs baltųjų gretose: „C.Ronaldo yra geriausias žaidėjas pasaulyje. Galiu jus patikinti, kad Madrido „Real“ yra ta komanda, kurioje jis baigs savo sportinę karjerą“, rašo marca.com. Klubo prezidentas sako nesulaukęs jokio pasiūlymo dėl C.Ronaldo iš kitų komandų.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prancūzų dienraščiui F.Perezas kalbėjo ir apie naująjį klubo trenerį Carlo Ancelotti. Jo teigimu, italo supratimas apie futbolą yra toks pats, kaip ir karališkojo klubo. Buvęs Paryžiaus „Saint-Germain“ vedlys neišreiškė jokio pageidavimo perpirkti kurį nors buvusios komandos žaidėją, tad F.Perezas Paryžiaus komandos sirgalius nuramino, sakydamas, jog „Real“ neturi jokių intencijų persivilioti „Saint-Germain“ futbolininkų į Ispanijos sostinę.

Komandos prezidentas kalbėjo ir apie prancūzą Karimą Benzemą, jau keturis sezonus vilkintį baltųjų marškinėlius. „Pažiūrėsime, kaip jam seksis šį sezoną. Matau, kad jis yra gana motyvuotas ir manau, kad C.Ancelotti sistema bus palanki jo kaip žaidėjo charakteriui.“

Paklaustas apie antrąjį komandos trenerį Zinedine'ą Zidaną, F.Perezas sakė, jog jis turi „gerą akį“ pastebėti jaunuosius talentus. „Jo patarimai ir rekomendacijos buvo itin svarbios pasirenkant Isco ir Asierą Illarramendį. Neslepiu, kad vieną dieną norėčiau jį matyti treniruojantį Madrido „Real“, – prisipažino F.Perezas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius