-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Madrido „Real“ ruošiasi švaistytis šimtais milijonų eurų?

Pirmadienį Madrido „Real“ vairą perėmęs Zinedine'as Zidane'as yra pasiruošęs nemenkai patuštinti komandos vadovų kišenes. „Eurosport“ praneša, kad “karališkasis klubas” „Everton“ ir „Juventus“ ekipoms už pastarųjų jaunąsias žvaigždes siūlys milžiniškas sumas.
Paulis Pogba
Paulis Pogba / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madrido Real CF

Prancūzijos ir „Juventus“ žvaigždė P.Pogba iš Italijos į Madridą šią vasarą persikelti gali už 100 milijonų svarų sterlingų. Didžiosios Britanijos dienraštis „The Sun“ praneša, kad 22-ejų prancūzas bus pagrindinis „Real“ vasaros taikinys, o „karališkasis klubas“ pereis per ugnį ir vandenį, kad tik pastarasis atsidurtų Ispanijos sostinės klube.

Pagrindiniai „Real“ varžovai įsigyti P.Pogbą yra „Manchester City“ ir „Barcelona“, kuri šią vasarą buvo per plauką nuo susitarimo su „Juventus“ ekipa.

Vis dėlto, anot „Eurosport“, Florentino Perezo komanda šią vasarą naujiems žaidėjams įsigyti išleisti planuoja apie 250 milijonų svarų sterlingų, tad realiausiu pretendentu įsigyti P.Pogbą lieka „Real“.

Tačiau Prancūzijos rinktinės saugas – ne vienintelis saldus vaisius, kurį nusiskinti nusitaikęs Madrido „Real“. „The Mail“ duomenimis, dar vienas „karališkojo klubo“ vasaros taikinys turėtų būti „Everton“ gynėjas Johnas Stonesas, kurį be perstojo liaupsina didžiųjų Anglijos klubų treneriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius