Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madrido „Real“ treneris M.Pellegrini: „Mano ateitis man rūpi mažiausiai“

Daug kritikos pastaruoju metu sulaukiantis Madrido „Real“ futbolo klubo strategas teigia nesijaudinantis dėl ateities ir neskuba vertinti savo darbo.
Pellegrini turi naują darbą
M.Pellegrini / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo ispanų spauda, per spaudos konferenciją 57 metų „Real“ treneris tikino nesirūpinantis dėl savo ateities komandoje ir paprašė, kad jo darbas būtų vertinamas pasibaigus sezonui: „Mano ateitis man rūpi mažiausiai. Nesirūpinu, kas gali nutikti. Kad įvertintume, mes susėsime pasikalbėti tinkamiausiu metu.“ Stratego nuomone, dabar ne metas nei atsiprašinėti, nei vertinti nuopelnus.

Iš Čilės kilęs treneris, prie „Real“ vairo stojęs vasarą, užtikrino, kad klubo vadovybė kol kas jam nesiunčia jokių grėsmingų signalų: „Iš pradžių visada buvo kritikos, ieškoma negatyvių dalykų. Turiu dar metus galiojantį kontraktą ir tikiuosi jį išpildyti, iš klubo pusės taip pat nebuvo jokių užuominų. Visa kita gali būti gandai.“

Tiesa, M.Pellegrini neslėpė susierzinimo dėl nuolatinės kritikos: „Iš pradžių buvo tik kritika. Nesvarbu, kad buvome pirmi Čempionų lygoje ir čempionate, visada ieškoma neigiamos pusės. Kritiką ir atakas aš priimu, puikiai suprantu, ką padariau ir ką turiu daryti. Dabar ne laikas vertinti ar kalbėti, kas ateis ar kas išeis.“

Galiausiai jis pareiškė norintis visas savo jėgas skirti likusioms „La Liga“ kovoms, pradedant dvikova su „Almeria“. „Mes bandysime laimėti septynerias rungtynes. Niekada nereikia manyti, kad viskas prarasta. Pažiūrėsim, kaip sezoną baigs „Barsa“, - sakė čilietis.

M.Pellegrini priminė, kad čempionatas baigiasi gegužės penkioliktą dieną, tadėl matematinių variantų dar gali būti įvairių. Jo nuomone, „Real“ dar turi potencialo. Prisimindamas nesėkmingai susiklosčiusią principinę dvikovą su „Barcelona“ jis užsiminė apie klaidingą išankstinį nusiteikimą ir leido suprasti, kad apsigavo, nors žinojo, kad pralaimėti prieš Barcelona „įmanoma“.

„Skirstyti rungtynes į sunkesnes ir lengvesnes – klaida. Pats sunkiausias varžovas tas, kuris ateina ir kurį reikia bandyti nugalėti. Niekada nežinai, kuris varžovas sunkus“, - pridūrė strategas.

Priminsime, kad žvaigždžių pilna Madrido „Real“ komanda pasirodymą Čempionų lygoje baigė aštuntfinalyje, o Ispanijos čempionate žengia antra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius