-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mahamane'as Traore pilnai treniruotis galės po dviejų savaičių

Supertaurėje pergalingą įvartį įmušęs, titulą Vilniaus „Žalgiriui“ padovanojęs ir „Trakus“ be trofėjaus palikęs Mahamane'as Traore jau netrukus prisijungs prie bendrų komandos treniruočių.
Mahamane'as Traore
Mahamane'as Traore / Sauliaus Čirbos nuotr.

Iš Prancūzijos aukščiausiosios lygos „Nice“ klubo į Vilnių atvykęs saugas iš Malio sužaidė kontrolines rungtynes su Talino „Flora“, o Supertaurės dvikovoje žengė į aikštę po keitimo ir pelnė pergalingą įvartį. Visgi pastarajame mače futbolininkas patyrė traumą bei iškrito iš rikiuotės, į kurią grįš jau netrukus.

„Mahamane'as gavo traumą Supertaurės rungtynėse. Futbolininkui buvo atlikti visi tyrimai ir gydymai, o dabar beliko tik aktyvi reabilitacijos fazė. Futbolininkas anksčiau gydėsi ir sportavo pagal individualią programą, o po dviejų savaičių jis galės treniruotis su komanda“, – M.Traore situaciją apžvelgė „Žalgirio“ kineziterapeutas Dainius Pavilonis.

Artėjančias rungtynes Lietuvos čempionai žais kitą trečiadienį, balandžio 19-ąją dieną. Vilniečiai 7-ajame A lygos ture susigrums su antroje turnyro lentelės vietoje žengiančia Marijamolės „Sūduva“. Mačo LFF stadione pradžia – 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius