Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Makedonai Lietuvos futbolo valdžią apkaltino bjauria provokacija

Mūsų šalies futbolo rinktinė 0:1 pralaimėjo Makedonijai kontrolines rungtynes, prieš kurias Skopjėje kilo varžovų sąmyšis dėl klaidos Lietuvos futbolo federacijos (LFF) oficialiajame tinklalapyje, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Su kamuoliu Vytautas Andriuškevičius
Su kamuoliu Vytautas Andriuškevičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prieš rungtynes Makedonijoje šioje šalyje kilo pasipiktinimo banga dėl Lietuvos futbolo federacijos (LFF) oficialiajame puslapyje atsiradusios klaidos.

Anot makedonų žiniasklaidos, LFF interneto svetainėje parašyta, kad Skopjės stadionas, kuriame vyko rungtynės, vadinamas Graikijos karaliaus Philipo II vardu.

Graikijos ir Makedonijos politiniai santykiai įtempti jau antrą dešimtmetį, ir lietuviai, regis, užlipo makedonams ant žaizdos.

„Žinotina: Makedonijos karalius Philipas II nugalėjo Graikiją 338 metais prieš Kristų, sumušęs graikų armiją kartu su savo sūnumi Aleksandru Didžiuoju, – priminė macedonianfootball.com. – Tai buvo visiškai nereikalinga lietuvių pastaba, kuri sumaišė politiką su sportu prieš draugiškas rungtynes. Makedonijos futbolo federacija turėtų reaguoti ir pareikalauti atsiprašymo.”

„Bjauria Lietuvos futbolo federacijos provokacija” straipsnį pavadinę makedonai atvėso, nes prieš rungtynes LFF puslapyje klaida buvo ištaisyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius