Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Malaga“ sulaukė sankcijų iš UEFA dėl žaidėjams nemokamų algų

UEFA organizacija oficialiai paskelbė, kad „Malaga“ klubui buvo paskirta vieno sezono diskvalifikacija Europos varžyboms, dėl nesumokėtų algų žaidėjams.
„Malaga“ futbolininkai – kitame etape
„Malaga“ futbolininkai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 UEFA Futbolas

Ispanijos klubas finansinių problemų turi visus šiuos metus, ir kai kurie žaidėjai pateikė pareiškimus dėl nesumokėtų algų. Malagos ekipa buvo priversta vasarą parduoti lyderį Santi Cazorla, nepaisant to, jog jie pateko į Čempionų lygą.

Šiandien UEFA paskelbė sankcijas komandai dėl įsiskolinimų, vos po paros, kai buvo ištraukti UEFA Čempionų lygos aštunfinalio burtai, kurie suvedė „Malaga“ su „Porto“ klubu.

Taigi, klubas buvo nubaustas sezono diskvalifikacija iš būsimo komandos sezono Europos turnyre, ir taip pat jie nubausti 300 tūkst. eurų bauda. Tiesa, jiems bus leista užbaigti šį sezoną Čempionų lygoje.

Bet jiems duotas laikotarpis iki kovo 31 dienos sumokėti skolas. Jeigu jie to nepadarys, diskvalifikacija bus pratęsta ilgesniam laikotarpiui.

Šiame sezone „Malaga“ jau užsidirbo 25 mln. eurų iš UEFA prizinio fondo ir televizijos transliacijų dėl žaidimo Čempionų lygoje.

UEFA taip pat nuabudė kitus aštuonis klubus dėl finansinių trūkumų – tai Bukarešto klubai „Dinamo“ ir „Rapid“, serbų Belgrado „Partizan“, Kroatijos klubai Splito „Hajduk“ ir „Osijek“, kurie turės metus praleisti be futbolo Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius