Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maltos jaunių rinktinėje – sutartų rungtynių skandalas

Sutartas futbolo rungtynes organizuojantys asmenys bendravo su mažiausiai šešiais Maltos U-21 jaunimo rinktinės žaidėjais, skelbia „Times of Malta“.
: Pasaulio futbolo čempionato kamuolys Lietuvoje
Pasaulio futbolo čempionato kamuolys Lietuvoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Teigiama, kad žaidėjams siūlyti 5000 eurų siekiantys kyšiai už pagalbą sukčiaujant. Nežinoma, ar nors vienas futbolininkas sutiko, tačiau pranešama, kad keli žaidėjai apie tai pranešė policijai ir dabar bendradarbiauja tyrime.

Pranešama, kad norėta suklastoti Maltos ir Juodkalnijos U-21 rinktinių mačo eigą. Šaltiniai teigia, kad į žaidėjus galėjo kreiptis keli žmonės, dirbantys tame pačiame futbolo klube.

Prieš rungtynes su Juodkalnija, visa Maltos U-21 rinktinė gyveno viešbutyje, šalia kurio pastebėti keli asmenys, kurie praeityje buvo įtarti rezultatų klastojimu. Po šių įvykių Maltos futbolo asociacija kreipėsi į policiją.

Maltos pareigūnai iki šiol sulaikė tik vieną asmenį – „Valetta“ klubo jaunimo komandos žaidėją Seyble'ą Zammitą. 21-erių futbolininkas nebuvo Maltos jaunimo rinktinės narys. Jis yra žinomo šalies futbolininko, dabar „Mosta“ klubą treniruojančio Ivano Zammito sūnus. I.Zammitui jokie įtarimai nepareikšti.

Šaltiniai praneša, kad S.Zammitas buvo pažįstamas su Maltos jaunimo rinktinės žaidėjais, į kuriuos kreipėsi rungtynių klastojimu įtariami asmenys.

Maltos ir Juodkalnijos U-21 rinktinių susitikimą pastarieji laimėjo rezultatu 1:0. Prieš savaitę Maltos futbolininkai 0:7 buvo pralaimėję Čekijos bendraamžiams – šios rungtynės irgi kelią įtarimų dėl galimai klastotų rezultatų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius