-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Man City“ žvaigždė atskleidė: koronavirusas pasiglemžė artimųjų gyvybes

„Manchester City“ puolėjas Raheemas Sterlingas atskleidė, kad keletas jo šeimos narių mirė nuo koronaviruso, dėl to jis „Premier“ lygos atnaujinimo planus vertina atsargiai.
Raheemas Sterlingas
Raheemas Sterlingas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Galimybės atnaujinti sporto čempionatus padidėjo po to, kai Jungtinės Karalystės vyriausybė išreiškė poziciją, jog elitiniai atletai galėtų vėl varžytis nuo birželio 1-sios.

„Aš supratau, kad tai yra rimta, kai futbolą išvis atšaukė, – sakė R.Sterlingas savo „Youtube“ kanale. – Nesakau, kad futbolas yra pats svarbiausias dalykas pasaulyje, tačiau, kai atšaukiama „Premier“ lyga, supranti, koks tai dalykas, tokio dar nesu matęs.

Nuo to momento, kai mums pasakė, kad čempionatas stabdomas, supratau, kaip tai rimta. Turiu draugų, kurių močiutės mirė, pats turiu mirusių šeimos narių. Reikia būti atsargiems ir rūpintis tais, kurie mus supa.

Turiu draugų, kurių močiutės mirė, pats turiu mirusių šeimos narių

Sugrįžti reikia tada, kai grįšime ne tik dėl futbolo, o tada, kai bus saugu ne tik žaidėjams, bet ir medicininiam personalui, teisėjams.“

R.Sterlingas nemano, kad rungtynės vėl gali vykti, kol saugūs nebus visi.

„O iki tol... Na... Ką galiu pasakyti... Aš nebijau, tačiau galvoju apie blogiausią įmanoma scenarijų. Iš kitos pusės, aš laukiu sugrįžimo ir labai noriu vėl žaisti“, – vylėsi futbolininkas.

Gan skeptiškai galimą „Premier“ lygos sugrįžimą anksčiau vertino „Newcastle United“ gynėjas Danny Rose'as, taip pat Sergio Aguero iš „Man City“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius