Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Man United“ medžiojant trenerį, „Ajax“ dirba: „Darome viską, kad jį išlaikytume“

Amsterdamo „Ajax“ techninis vadybininkas Gerry Hamstra tikina, kad yra dedamos visos pastangos siekiant išlaikyti trenerį Eriką ten Hagą, į kurį nusitaikė „Manchester United“.
Erikas ten Hagas
Erikas ten Hagas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša užsienio žiniasklaida, E.Ten Hago ir „Man United“ sąjunga praktiškai neabejojama, derinami paskutiniai sutarties punktai.

Vienas pagrindinių „Ajax“ vadovų teigė, kad klubas rengiasi abiem scenarijams: su dabartiniu ir be jo.

„Yra susidomėjimo Eriku ten Hagu, tai normalu. Jis dirba fantastiškai, – kalbėjo G.Hamstra. – Tikimės, kad jis liks. Turime remtis faktais, o jis vis dar yra mūsų klube, jis koncentruojasi į darbus čia. Mes taip pat.

Darome viską, kad jį išlaikytume. Labai dėl to stengėmės. Jo reakcija buvo tokia: dabar koncentracija į darbus Amsterdame. Rengiamės dviem scenarijams – Ten Hagas gali likti, gali ir išvykti.“

Pastaraisiais metais savęs nerandantis „Man United“ Anglijos čempionato lentelėje yra penktoje vietoje, komandai vadovauja laikinas treneris Ralfas Rangnickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius