Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester City“ parbloškė „West Ham“, tačiau prarado Davidą Silvą

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje sužaistas pirmasis susitikimas, kuriame pergalę iškovojo bei atsilikimą nuo trečioje pozicijoje esančios „Manchester United“ komandos iki minimumo sumažino „Manchester City“ futbolininkai. Namų stadione žaidę Manuelio Pellegrinio auklėtiniai 2:0 (2:0) nugalėjo „West Ham“ ekipą.
Davidas Silva
Davidas Silva / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmieji progą pasižymėti turėjo „Manchester City“ futbolininkai, tačiau 16-ą susitikimo minutę iš artimos distancijos smūgiavusio Alexandario Kolarovo šūvis buvo netaiklus. Vos po dviejų minučių fortūna atsigręžė į šeimininkų pusę: „West Ham“ gynėjas Jamesas Collinsas, norėmas nuspirti kamuolį virš vartų, kurioziškai jį pasiuntė į komandos draugo ginamus vartus.

Galimybę padidinti pranašumą dar pirmame kėlinyje turėjo Davidas Silva, bet jo prasiveržimą meistriškai blokavo vienas iš oponentų gynėjų. Vis dėlto 36 minutę visus varžovus „išmaudė“ Jesusas Navasas ir Sergio Aguero: po pastarojo perdavimo J.Navasas taikliai smūgiavo į Adriano ginamus vartus.

Antro kėlinio viduryje „West Ham“ saugas Cheikhou Kouyate grumdamasis dėl kamuolio skausmingai iš alkūnės trenkė vienam iš rungtynių didvyrių D.Silvai. Ispanas iš aikštės buvo išneštas su neštuvais, o jį pakeitė Samiras Nasri.

Kėlinio pabaigoje pavojingas atakas sukūrė „West Ham“ futbolininkai Enneris Valencia ir Kevinas Nolanas, tačiau rezultato sušvelninti nepavyko.

Iškovojusi 19-ą pergalę „Manchester City“ ekipa lieka ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje, tačiau dabar juos nuo trečią vietą užimančių „Manchester United“ futbolininkų skiria vos vienas taškas. 43 taškus turinti „West Ham“ užima dešimtą poziciją.

Sekmadienį 33 turo susitikimą taip pat žais „Newcastle United“ bei „Tottenham“ komandos.

VIDEO: Manchester City vs West Ham United 2-0 2015 - All Goals & Highlights - 19/04/2015 ◄ High Quality

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius