Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Manchester City“ pasistiprino „Malaga“ vartininku Willy Caballero

Anglijos čempionas „Manchester City“ savo oficialioje interneto svetainėje pranešė, kad į komandą atvyko „Malaga“ vartų sargas Willy Caballero, kuris su „miestiečiais“ pasirašė trejų metų sutarty.
Willy Caballero
Willy Caballero / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Puikią sportinę formą praėjusį sezoną demonstravęs argentinietis Anglijos čempionams kainavo 8 milijonus eurų. Jis „Manchester City“ gretose pakeis į „Sunderland“ ekipą išvykusį Costelį Pantilimoną.

„Esu labai laimingas ir tikrai laukiu sezono pradžios, kuomet bandysiu padėti komandai pasiekti kuo geresnių rezultatų. Man tai naujas iššūkis“, – sakė W.Caballero.

„Žinau, kad atvykau į didžiulį klubą, kuris turi gerą vartininką Joe Hartą, tačiau aš bandysiu varžytis dėl vietos pagrindinėje sudėtyje“, – užbaigė vartų sargas.

W.Caballero „Malaga“ komandoje rungtyniavo nuo 2011 metų, kai persikėlė iš „Elche“ klubo. Praeityje argentinietis yra vilkėjęs ir gimtosios šalies sostinės „Boca Juniors“ marškinėlius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius