Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester City“ patyrė antrą pralaimėjimą iš eilės – juos įveikė „Spurs“

Anglijos „Premier“ lygoje rungtynėmis tarp „Manchester City“ ir Londono „Tottenham Hotspur“ prasidėjo septintasis pirmenybių turas. Rungtynių šeimininkai Londone sugebėjo pateikti staigmeną ir, antrajame kėlinyje įmušę net tris įvarčius, įveikė „Man City“ 4:1 (1:1).
Erikas Lamela ir Toby Alderweireldas
Erikas Lamela ir Toby Alderweireldas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmasis tikrai pavojingas rungtynių momentas buvo sukurtas 19-ąją minutę, kai Sergio Aguero pasiekė labai gražus perdavimas, perpjovęs visą šeimininkų gynybą. Puolėjas smūgiavo pažeme į patį vartų kampą, tačiau kryptį atspėjęs Hugo Llorisas sugebėjo atmušti kamuolį.

Įvartis krito po 6 minučių, kai Yaya Toure išvedė Keviną de Bruyne puikiu perdavimu į priekį, o belgas klastingu smūgiu pažeme nuginklavo „Spursų“ vartininką.

Netrukus progomis apsikeitė Raheemas Sterlingas ir Harry Kane'as. Pastarasis dar vienos progos neišnaudojo kėlinio pabaigoje, tačiau „Tottenham“ vis dėlto įmušė įvartį į rūbinę. Ericas Dieris prieš pat pertrauką puikiu smūgiu išlygino rezultatą.

Erico Dierio įvartis

50-ąją minutę „Tottenham“ puikiai pasinaudojo standartine situacija. Po Eriko Lamelos perdavimo į baudos aikštelę galva įmušė Toby Alderweireldas.

Dar po dešimties minučių pagaliau įmušė ir H.Kane'as. Christianas Eriksenas atliko puikų baudos smūgį, tačiau kamuolys į aikštę grįžo nuo virpsto. H.Kane'as prie jo prišoko pirmasis ir nukreipė į vartus.

79 min. šeimininkai galutinai pribaigė „Premier“ lygos lyderius. Clintonas Njie atliko gerą perdavimą į baudos aikštelę E.Lamelai, kuris ketvirtą kartą nuginklavo Willy Caballero.

Nepaisant antrojo iš eilės pralaimėjimo „Man City“ išliko turnyro lentelės lyderiais su 15 taškų. Jiems į nugarą kvėpuoja dviem taškais mažiau turintis ir septintojo turo mačo dar nežaidęs „Manchester United“. Tuo tarpu „Spursai“ po pergalės su 12 taškų aplenkė „Arsenal“ (10 tšk.) ir pakilo į 5-ąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius