Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester City“ strategas Roberto Mancini: visa Europa mūsų bijo, todėl linki nesėkmių

Roberto Mancini yra įsitikinęs, kad visų didžiųjų Europos klubų atstovai linki jo vadovaujamai „Manchester City“ ekipai iškristi iš Čempionų lygos.
Roberto Mancini
Roberto Mancini / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį Anglijos „Premier“ lygos lyderiai namie žais su Miuncheno „Bayern“ žinodami, kad net pergalės gali nepakakti norint užsitikrinti vietą aštuntfinalyje.

„Manau, kad kiekviena komanda nerimauja dėl „Man City“, nes jau dabar – ir tikrai ateityje – šis klubas pretenduoja tapti vienu geriausių pasaulyje, – kalbėjo 47 metų italas. – „Napoli“ nori, kad mes iškristume, „Bayern“ – taip pat. Kaip ir kitos ekipos, jos bijo mūsų ir to, ką galime pasiekti.“

„Man City“ turi įveikti „Bayern“ bei viltis, kad nesėkmingai rungtyniaujanti „Villarreal“ vienuolikė atims taškų iš „Napoli“.

„Ši grupė išties yra pati sudėtingiausia. Tačiau mes tikime ir aš esu tuo labai patenkintas. Pirmiausia turime įveikti „Bayern“, o tada žiūrėti į kito mačo baigtį“, – kalbėjo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius