-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester City“ suspendavo Carlosą Tevezą dviems savaitėms, Edinas Džeko – įspėtas

Anglijos „Manchester City” klubas pranešė, kad dviems savaitėms suspendavo komandos puolėją Carlosą Tevezą, kuris atsisakė žaisti UEFA Čempionų lygos rungtynėse.
Carlosas Tevezas
Carlosas Tevezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Priminsime, jog antradienio vakarą C.Tevezas atsisakė išbėgti į aikštę po keitimo vykusiose rungtynėse prieš Miuncheno „Bayern” klubą, kurias bavarai laimėjo rezultatu 2:0.

Oficialiame „Man City” puslapyje rašoma: „Klubas nori pranešti, kad komandos puolėjas Tevezas laikinai yra šalinamas iš komandos. Žaidėjas dviems savaitėms yra suspenduotas”.

„Toks sprendimas komandos vadovų buvo priimtas po to, kuomet Argentinos nacionalinės rinktinės narys atsisakė po keitimo išbėgti į aikštę vykusiame mače prieš „Bayern“.

„Kol galios diskvalifikacijos laikas, Tevezas ne tik kad negalės rungtyniauti, bet jis negalės treniruotis kartu su komanda”, – užbaigiamas „miestiečių” pranešimas.

C.Tevezas: „Aš neatsisakiau žaisti“

Tuo tarpu pats C.Tevezas neigia, jog atsisakė žengti į aikštę. Pasak jo, tiesiog kilo nesusipratimas.  

„Ant atsarginių suolelio buvo sumišimas, tad manau, jog mano pozicija buvo neteisingai suprasta,- kalbėjo Tevezas. – Norėčiau atsiprašyti visų „Man City“ sirgalių, su kuriais mane visuomet siejo stiprus ryšis, dėl šio nesusipratimo.

Jie supranta, kad, kai rungtyniauju, visuomet atiduodu visa save šiam klubui. Antradienį Miunchene atlikau apšilimą bei buvau pasirengęs. Nereikia gilintis, kodėl keitimas neįvyko, bet aš tikrai neatsisakiau rungtyniauti.“

Ir pridūrė: „Ateityje esu pasirengęs žengti į aikštę ir vykdyti savo pareigas.“

Perspėjo ir bosnį

„Manchester City“ strategas Roberto Mancini viešai perspėjo ir bosnį Ediną Džeko, kad jo gali laukti C.Tevezo likimas. E.Džeko buvo labai nepatenkintas, kai R.Mancini jį pasodino ant suolo tose pačiose rungtynėse su „Bayern“.

„Tai yra paskutinis kartas, kai žaidėjas palieka aikštę ir rodo nepasitenkinimą“, – sakė treneris. „Galiu suprasti jo nusivylimą, tačiau aš esu treneris. Aš sprendžiu viską.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius