Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ beveik nežaidęs talentingasis Wilfriedas Zaha parduotas

Prieš du metus per žiemos perėjimų langą už 13 mln. eurų „Manchester United“ klubo įsigytas itin talentingu laikytas puolėjas Wilfriedas Zaha per šį perėjimų langą grįžo į savo buvusią komandą. Londono „Crystal Palace“ 22 metų futbolininką įsigijo už 8 mln. eurų.
Wilfriedas Zaha
Wilfriedas Zaha / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iškart po sandorio 2013 metais W.Zaha iki sezono pabaigos buvo išnuomotas tam pačiam „Crystal Palace“. Iki vasaros Londone žaidęs puolėjas paskui pusmetį trynė Mančesterio klubo suolą, kol 2014 sausį nuomos pagrindais buvo išsiųstas į „Cardiff City“.

Velso komandoje anglas žaidė vėl pusę sezono, o 2014-ųjų vasarą grįžo į „Manchester United“, tačiau po visos vasaros treniruočių galiausiai klubui vis tiek neįtiko. Iki pat dabar W.Zaha pagal nuomos sutartį žaidė „Crystal Palace“ klube, kuris nusprendė žaidėją perpirkti.

Neskaitant kontrolinių rungtynių, W.Zaha „Manchester United“ marškinėlius vilkėjo tik keturiuose susitikimuose – dukart „Premier“ lygoje, FA taurėje ir mače dėl „Community Shield“ trofėjaus.

Futbolininkas užaugo „Crystal Palace“ futbolo akademijoje, o pagrindinėje komandoje yra sužaidęs daugiau nei 120 rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius