Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ domisi Maradonos žentu? (video)

Rekordinius 80 mln. svarų sterlingų už geriausio pasaulio futbolininko Cristiano Ronaldo pardavimą susižėręs „Manchester United“ klubas dairosi, kur išleisti šią milžinišką sumą. Britų žiniasklaidos teigimu, ekipos trenerio sero Alexo Fergusono akis patraukė Diego Maradonos žentas Sergio Aguero, rungtyniaujantis Madrido „Atletico“ komandoje.
 S.Aguero
Anot pranešimų, „Manchester United“ klubas S.Aguero yra pasiruošęs pasiūlyti 5 metų 120 tūkst. svarų sterlingų per savaitę vertės sutartį. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Įsigyti 21 metų argentinietį kainuotų apie 45 mln. svarų sterlingų – taigi beveik perpus mažiau nei buvo uždirbta Madrido „Real“ klubui pardavus ekipos lyderį C.Ronaldo, rašo Daily Star.

Nors dar jaunas, Kunu pravardžiuojamas (dėl panašumo į pagrindinį japoniško animacinio filmo herojų Kun Kuną) futbolininkas Ispanijoje jau yra viena didžiausių gynėjų problemų – per pastaruosius du sezonus puolėjas įmušė net 37 įvarčius „La Liga“ pirmenybėse.

Toks rezultatyvumas iš karto atkreipė didžiausių Europos futbolo klubo dėmesį. Anot pranešimų, susidomėjimo talentingu žaidėju, kuris yra vedęs Argentinos futbolo legendos Diego Maradonos dukrą Gianniną, neslepia Milano „Inter“, Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ vienuolikių skautai.

Skelbiama, jog „Chelsea“ vadovai jau buvo netgi susisiekę su žaidėjo atstovais, tačiau Londono klubą atbaidė įspūdingi futbolininko atlyginimo reikalavimai – apie 200 tūkst. svarų sterlingų per savaitę.

Vis dėlto, anot pranešimų, „Manchester United“ strategas seras A.Fergusonas tiki, kad prisivilioti futbolininką į Angliją turėtų pakakti penkerių metų apie 120 tūkst. svarų sterlingų per savaitę sutarties.

Apie galimą S.Aguero išvykimą neseniai užsiminė ir „Atletico“ klubo prezidentas Enrique Cerezo. Jis prisipažino išklausysiąs „įdomius“ pasiūlymus dėl vieno komandos lyderių.

VIDEO: Golden Boy Sergio Aguero Compilation

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius