Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ gynėjas Patrice'as Evra: „Arsenal“ klubas yra tiesiog treniruočių centras“

Artėjant didžiulį ažiotažą keliančiai „Manchester United“ ir Londono „Arsenal“ futbolo klubų dvikovai aukščiausioje Anglijos futbolo lygoje, Mančesterio ekipos gynėjas Patrice'as Evra įpylė dar daugiau žibalo į ugnį pareikšdamas, jog varžovų klubas neturi jokių šansų laimėti čempionatą.
Patrice'as Evra pažėrė riebios kritikos „Arsenal“ klubui.
Patrice'as Evra pažėrė riebios kritikos „Arsenal“ klubui. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Negana to, prancūzas „Arsenal“ klubą pavadino tiesiog treniruočių centru, o situaciją, jog Londono ekipa jau penkerius metus nėra laimėjusi nė vieno titulo – krize.

„Man, „Arsenal“ klubas yra tiesiog treniruočių centras. Taip, aš dažnai žiūriu jų varžybas ir jos kelia daug žavesio, būna patrauklios akiai, tačiau ar po viso to jie ką nors laimi?“ - Prancūzijos televizijai „Canal Plus“ pareiškė P.Evra.

Gynėjo kategoriškumo nesušvelnino net faktas, jog „Arsenal“ (32 tšk.) šiuo metu pirmauja Anglijos čempionate, vienu tašku lenkdamas „Manchester United“ (31 tšk.) ir dviem – Londono „Chelsea“ (30 tšk.) klubus. Tiesa, Mančesterio ekipa dar turi vienerias rungtynes atsargoje.

„Pirmadienį mes galime pralaimėti tarpusavio dvikovą, bet kas tada? „Arsenal“ vis tiek nelaimės titulo. Tikrasis mūsų varžovas yra „Chelsea“ klubas ir mums labiau rūpi šios komandos rezultatai, nors žinome, kad „Arsenal“ gali nugalėti bet ką“, - tęsė P.Evra.

„Tačiau žmonės atsimena ne pergales, o titulus. Toks didis klubas kaip „Arsenal“ jau penkis metus nėra matęs jokio trofėjaus. Aš tai vadinu krize“, - žodžių į vatą nevyniojo prancūzas.

„Žaisti prieš juos visada būna smagu, nes jie neatvyksta į „Old Trafford“ stadioną tik gintis, kaip dauguma komandų. Mes taip pat mėgstame žaisti gražų futbolą – tik skirtumas toks, jog mes tai darome su jėga. Mes mokame užbaigti rungtynes, o „Arsenal“ tas dažnai nepavyksta“, - pasakojo P.Evra.

Tai jau ne pirmas kartas, kai P.Evra užsipuola „Arsenal“ futbolo klubą. 2009-aisiais, po „Manchester United“ komandos pergalės 3:1 Čempionų lygoje „Arsenal“ stadione, gynėjas pareiškė, jog rungtynės vyko „tarp 11 vyrų ir 11 vaikų“.

P.Evra kritika neliko nepastebėta varžovų stovykloje. Tiesa, „Arsenal“ atstovai susilaikė nuo tokių kategoriškų pareiškimų.

„Nesame vaikai ir įrodysime tai pirmadienį. Parodysime, jog suaugome“, - atšovė puikią sportinę formą pastaruoju metu demonstruojantis prancūzas Samiras Nasri.

„Ar P.Evra mus įžeidė? Nežinau, palieku spręsti jums, - į ginčus nesivėlė „Arsenal“ treneris Arsene'as Wengeras. - Mums nerūpi provokacijos prieš rungtynes, mums svarbiausia tiesiog susikaupti ir galvoti apie savo žaidimą. Mes esame labai motyvuoti nugalėti „Manchester United“ jų pačių tvirtovėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius