Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Manchester United“ į UEFA Čempionų lygos mačą išvyko be penkių žaidėjų

„Manchester United“ klubas pirmose UEFA Čempionų lygos rungtynėse su „Marseille“ versis ne tik be sunkią traumą patyrusio saugo Andersono, bet ir be gynėjų Rio Ferdinando ir Johny Evanso, saugo Ryano Giggso ir puolėjo Michaelio Oweno.
R.Giggsas į Marselį neišvyko dėl neaiškių priežasčių.
R.Giggsas į Marselį neišvyko dėl neaiškių priežasčių. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Andersonas savaitgalį per FA taurės mačą susižalojo pakinklinę sausgyslę ir dėl to gali nerungtyniauti net apie du mėnesius.

Tuo tarpu vidurio gynėjas R.Ferdinandas jau kuris laikas nerungtyniauja, tačiau tikėtasi, kad iki susitikimo su „Marseille”, bet blauzdos trauma, pasirodo, yra rimtesnė. J.Evansas taip pat jaučia kojos skausmą.

M.Owenas savo komandai padėti negali dėl kulkšnies sužalojimo. Medikai manė, kad anglas spės pasveikti iki trečiadienio Čempionų lygos rungtynių, bet atlikus pakartotinius tyrimus paaiškėjo, kad puolėjas nėra pasiruošęs grįžti į aikštę.

Na, o saugas R.Giggsas į Prancūziją neišvyko dėl neaiškių priežasčių. Bent kol kas nei spauda, nei oficialus klubo tinklalapis nepraneša, dėl ko veteranas, kuris neseniai pratęsė sutartį, liko Anglijoje.

„Manchester United“ paraiška mačui su „Marseille“:

Van der Saras, Kuszczakas, Lindegaardas, Vidicius, O'Shea, Brownas, Rafaelis, Fabio, Evra, Smallingas, Scholesas, Gibsonas, Nani, Carrickas, Fletcheris, Bebe, Obertanas, Tunnicliffe'as, Rooney, Berbatovas, Hernandezas, Kingas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius