-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ ir Milano „Inter“ derėsis dėl norimų puolėjų

Milano „Inter“ klubo vairininkas Antonio Conte jau anksčiau išreiškė pageidavimą savo gretose matyti „Manchester United“ puolėją Romelu Lukaku. Tiesa, italai negali daryti judesio, kol komandoje yra didelį kontraktą turintis Mauricio Icardi.
Romelu Lukaku ir Mauro Icardi
Romelu Lukaku ir Mauro Icardi / „Scanpix“ nuotr.

Visgi naujausiomis žiniomis, „raudonieji velniai“ rimtai apsvarstys galimybę įsigyti „Inter“ puolėją Mauro Icardi, kurio savo schemose nemato Antonio Conte.

Žiniasklaidoje jau anksčiau pasirodė gandai, kad ketvirtą vietą Italijos pirmenybėse užėmęs klubas yra pasiruošęs sumokėti 62 milijonus svarų sterlingų už belgą Romelu Lukaku, kurio nori vyriausiasis komandos treneris.

A.Conte Belgijos rinktinės puolėjo troško treniruodamas „Chelsea“ klubą, tačiau tuomet „mėlynieji“ pasirinko Alvaro Moratą, o kaip vėliau pasirodė, tai buvo visiškai nepasiteisinęs pirkinys.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Antonio Conte
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Antonio Conte

„Daily Express“ praneša, kad italai savo puolėją siūlys įtraukti į sanderį dėl R.Lukaku, taip sumažinant pinigų sumą, kurią turėtų sumokėti milaniečiai.

Prastą reputaciją Milane turintis M.Icardi tikrai nepamaišytų Ole Gunnarui Solskjaeriui, kuris, netekęs R.Lukaku, puolime turėtų tik du pasirinkimus – jaunąjį Marcusą Rashfordą ir prancūzą Antony Martialį.

Pirmaisiais metais vilkint „raudonųjų velnių“ marškinėlius R.Lukaku pelnė net 27 įvarčius, tačiau praėjusiame sezone belgas kamuolį į vartus pasiuntė vos 15 kartų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius