Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ klubui – laiškas nuo Anglijoje besibastančio Jose Mourinho

Gruodžio mėnesį iš Londono „Chelsea“ klubo vyriausiojo stratego posto atleistas Jose Mourinho taikosi į kitą Anglijos klubą. Didžiosios Britanijos spauda skelbia, kad 52-ejų strategas „Manchester United“ vadovybei parašė laišką, kuriame išdėstė, kodėl būtent jis turi tapti naujuoju „raudonųjų velnių“ treneriu.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

Didžiosios Britanijos dienraštis „The Independent“ praneša, neva J.Mourinho „Man Utd“ ekipos vadovybei nusiuntė šešių puslapių laišką, kodėl būtų teisinga ir naudinga iš Louiso van Gaalo rankų išplėšti komandos vadeles ir perduoti jas būtent pačiam portugalui.

Nors „The Independent“ apie tai rašo ne vienintelis, gandus apie J.Mourinho žinutę klubas neigia.

Primename, kad katastrofišku sezono startu neapsikentęs Londono „Chelsea“ savininkas gruodžio mėnesį galiausiai nusprendė atsisakyti 52-ejų metų portugalo paslaugų, o jo vieton pastatė jau prieš tai laikinojo „mėlynųjų“ trenerio pareigas ėjusį Guusą Hiddinką.

Anglijos žiniasklaida tikina, kad laiške „Man Utd“ vadovybei J.Mourinho aiškina, kaip jo „futbolo filosofija“ sugrąžintų „raudonuosius velnius“ į pergalių kelią ir įvykdytų vadovybės reikalavimus.

Gandai apie J.Mourinho perimamą „Man Utd“ vairą – ne naujiena. Jau prieš tai viso pasaulio spauda mirgėjo nuo pranešimų, jog atėjo Louiso van Gaalo paskutinioji, o jį keis 52-ejų portugalas.

Šeštadienį vykusiose „Premier“ lygos 23-iojo turo rungtynėse Louisui van Gaalui buvo suduotas dar vienas smūgis į paširdžius – jo komanda namie 0:1 nusileido „Southampton“ ekipai ir su šešiais pralaimėjimais turnyro lentelėje užima penktąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius