Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ klubui – viltis dar šį sezoną sugrįžti į Čempionų lygą

„Manchester United“ gali skandalingai sugrįžti į Čempionų lygos turnyrą, jeigu Šveicarijos futbolo asociacija (FA) nesusitars su FIFA dėl nuobaudos „Sion“ klubui.
"Manchester United"
"Manchester United" / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 UEFA

„Sion“ buvo pašalintas iš UEFA Europos lygos turnyro, mat į aikštę mače su Glazgo „Celtic“ išbėgo keli neregistruoti futbolininkai. Šveicarijos FA vadovams liepta iki sausio 13 dienos imtis veiksmų, antraip visos šalies komandos gali būti pašalintos iš Senojo žemyno turnyrų.

Tai kelia grėsmę „Basel“ ekipai, kuri Čempionų lygos grupių etape sensacingai eliminavo „Man Utd“.

Nuobaudos „Sion“ gresia dėl to, kad klubo vadovai nusprendė vasarą įsigyti penkis naujus žaidėjus, nors tai buvo uždrausta daryti dėl migloto sandorio su egiptiečiu vartininku Essamu El Hadary. Minėtiems naujokams vieno iš Šveicarijos Kantonų teismas leido rungtyniauti, bet Sporto Arbitražo Teismas to nepripažino.

FIFA reikalauja, kad Šveicarijos FA nubaustų komandą, tačiau kol kas sprendimai nepriimti. Jei būtų imtasi sankcijų, tarptautinėse varžybose negalėtų dalyvauti ne tik šalies klubai, bet ir nacionalinė rinktinė, teisėjai ir kiti asmenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius