Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Manchester United“ nugalėjo „Aston Villa“, Wayne'as Rooney mušė įvartį

Šeštadienio Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse „Manchester United“ namuose 3:1 nugalėjo „Aston Villa“ futbolininkus.
Wayne'as Rooney
Wayne'as Rooney / „Scanpix“/AP nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Svarbią pergalę pasiekę Mančesterio futbolininkai pakilo į trečiąją vietą, garantuojančią vietą Čempionų lygoje, ir aštuoniais taškais lenkia „Liverpool“ ekipą. 

Dublį uždirbo ispanas Anderas Herrera, pasižymėjęs pirmojo ir antrojo kėlinio pabaigoje. Jo įvartis pirmojo kėlinio pabaigoje išvedė šeimininkus į priekį.

79-tąją minutę persvarą padvigubino Wayne'as Rooney, tačiau jau kitos atakos metu taiklus buvo ir Christianas Benteke. Visgi „Manchester United“ pergalę užtikrino antrasis A.Herreros įvartis.

Mančesterio futbolininkai su 62 taškais yra treti ir tik tašku atsilieka nuo „Arsenal“. Ketvirtoje vietoje tašku mažiau ir vieneriomis rungtynėmis mažiau sužaidę „Manchester City“ futbolininkai. Septyniais taškais nuo jų atsilieka „Liverpool“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius