Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baigėsi „Manchester United“ pinigai?

Vienas didžiausių pasaulyje „Manchester United“ futbolo klubas atsisakė galimybės įsigyti Mažuoju Kaka Serbijoje pravardžiuojamą Belgrado „Partizan“ komandos talentą Ademą Ljajičių, nes klubo banko sąskaitoje švilpauja vėjai.
Jeigu kalbos apie „Manchester United“ finansinę būklę pasitvirtintų, komandos treneris seras Alexas Fergusonas būtų priverstas pamiršti apie ekipos pastiprinimą
Jeigu kalbos apie „Manchester United“ finansinę būklę pasitvirtintų, komandos treneris seras Alexas Fergusonas būtų priverstas pamiršti apie ekipos pastiprinimą / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Taip tvirtina „Partizan“ klubo prezidentas Draganas Djuričius, netikintis, kad Anglijos čempionai galėjo staiga prarasti didžiulį susidomėjimą sparčiai tobulėjančiu 18-mečiu Serbijos futbolo talentu.

„Tikroji priežastis galbūt yra ta, kad „Manchester United“ ištiko finansų krizė“, – Daily Star pareiškė D.Djuričius, nusivylęs anglų atsisakymu baigti dar šių metų pradžioje sudarytą išankstinį susitarimą.

Kalbų, kad „Manchester United“ išgyvena ne pačius geriausius laikus, buvo pasirodę dar vasarą, kai už rekordinę sumą – 80 mln. svarų sterlingų – pardavė savo lyderį portugalą Cristiano Ronaldo Anglijos čempionai naujiems žaidėjams įsigyti išleido vos ketvirtadalį šios sumos. Anot pranešimų, 16,5 mln. svarų sterlingų buvo sumokėta už ekvadorietį Antonio Valencią, o dar 3 milijonai – už prancūzą Gabrielį Obertaną.

Gandus, jog amerikiečio verslininko Malcolmo Glazerio valdomą komandą krečia finansų krizė, stiprina ir vis dažniau britų spaudoje pasirodantys pranešimai, esą „Manchester United“ dairosi komandos, kuri bent už 10 mln. svarų sterlingų būtų pasirengusi perpirkti portugalo Nani kontraktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius