Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ talentas abejoja dabartiniu treneriu – vilkina kontrakto pratęsimą

21-erių Anglijos futbolo talentas Marcusas Rashfordas neskuba priimti sprendimo dėl savo ateities ir ilgam laikui įsipareigoti „Manchester United“ komandai.
Marcusas Rashfordas
Marcusas Rashfordas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Raudonieji velniai“ puolėjui siūlo pratęsti sutartį dar dviems sezonams, tačiau dar metus galiojantį kontraktą turintis jaunuolis iš pradžių nori įsitikinti, kad klubas ir visa organizacija eina tinkama linkme.

M.Rashfordas pastaruosius du metus galėjo mėgautis žaidimu UEFA Čempionų lygoje, tačiau Mančesterio klubui iškritus iš pirmojo „Premier“ lygos ketverto tapo aišku, kad kitąmet teks tenkintis žemesnio lygio varžybomis – UEFA Europos lyga.

Kuomet gruodžio mėnesį buksuojantį Jose Mourinho pakeitė fantastiškai startavęs norvergas Ole Gunnaras Solskjaeras, atrodė, kad „Manchester United“ ekipa gali sugrįžti į Anglijos „Premier“ lygos elitą.

Tačiau vos du taškai, iškovoti per paskutiniuosius penkis turus nacionaliniame čempionate, pasėjo daug abejonių ir specialistu iš Norvegijos, su kuriuo buvo pasirašytas trejų metų kontraktas.

Šią vasarą O.G.Solskjaeras pradės sudėties atnaujinimo procesą, o klubo vizija – prisijaukinti kuo daugiau talentingų jaunųjų futbolininkų.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Marcusas Rashfordas ir Ole Gunnaras Solskjaeris
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Marcusas Rashfordas ir Ole Gunnaras Solskjaeris

Vienas iš jų – atakos smaigalyje žaidžiantis Marcusas Rashfordas, praėjusiame sezone įmušęs 13 įvarčių.

„Kitą sezoną mes privalome žaisti taip, kaip „Manchester United“ klubui ir pridera – tai yra svarbiausia. Turime iš naujo atrasti begalinį norą ir tinkamai sureaguoti po sunkaus sezono“, – šią savaitę socialinėje erdvėje teigė Rashfordas.

Su panašia situacija susiduria ir vienas geriausių pasaulio vartininkų Davidas De Gea. 28-erių ispanas dar sezono viduryje galėjo pasirašyti naują sutartį su „Manchester United“ klubu, tačiau derybos galiausiai nutrūko.

Vartininku aktyviai domisi Prancūzijos milžinas „Paris Saint Germain“.

VIDEO: „Vieni vartai“: neįsivaizduojami Anglijos rekordai, pinigai, herojai ir likusios dramos Europoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius