-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ treneris Alexas Fergusonas po antausio Europos lygoje: „Viskas dar mūsų rankose“

Nors „Manchester United” futbolininkai netikėtu pralaimėjimu namuose 2:3 pradėjo UEFA Europos lygos aštuntfinalio seriją su Bilbao „Athletic“ ekipa, Anglijos čempionų treneris seras Alexas Fergusonas neprarado tikėjimo, kad auklėtiniai gali patekti į kitą etapą.
Alexas Fergusonas
Alexas Fergusonas / PC/Scanpix nuotr.

„Galime laimėti atsakomąsias rungtynes kitą savaitę Ispanijoje ir patekti į kitą etapą. Viskas dar yra mūsų pačių rankose”, – teigė A.Fergusonas.

Jis gyrė varžovus už pelnytą pergalę ir peikė savo komandos darbą gynyboje. „Mes buvome pelnytai nugalėti. „Athletic“ futbolininkai sužaidė labai geras rungtynes ir buvo verti pergalės prieš mus”, – teigė „raudonųjų velnių” treneris.

„Aš manau, kad šiose rungtynėse labai prastai suveikė mūsų gynybos grandis, nes varžovai turėjo labai daug progų. Mėginome kažką keisti, tačiau gintis gerai nepavyko iki pat mačo pabaigos, – tęsė A.Fergusonas. – Tačiau puolimas šiame mače kartais sužaisdavo labai gerai.”

Įdomu, kad šį sezoną „Manchester United“ klubas Europoje tragiškai rungtyniauja namuose – „Old Trafford“ stadione per penkis mačus Čempionų ir Europos lygose buvo laimėtas vos vienas (2:0 su Galačio „Otelul“ iš Rumunijos).

„Savaime suprantama, kad atsakomosiose rungtynėse mums teks geriau gintis, jeigu norime nepraleisti įvarčių. Bandysime ištaisyti šią problemą ir tikiuosi, jog pavyks pagerinti žaidimą visose grandyse”, – vylėsi A.Fergusonas.

„Aš turiu surasti būdą, kaip tinkamai panaudoti Rio Ferdinandą nesugriaudamas mūsų jaunų žaidėjų ugdymo programos. Rio yra labai svarbus žaidėjas mums gynyboje. Tikiu, kad jis greitu metu įgaus gerą formą”, – užbaigė futbolo specialistas iš Škotijos.

Rungtynių reportažas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius