-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ vasarą mažins išlaidas algoms, tarp parduodamų žaidėjų – keturios garsios pavardės

„Manchester United“ treneris Seras Aleksas Fergusonas pasibaigus sezonui rengiasi svarbioms komandos sudėties permainos.
Alexas Fergusonas
Alexas Fergusonas / „Scanpix“ nuotr.

Anot pranešimų, dėl vietos ekipoje negali būti ramūs tokie žinomi futbolininkai kaip Antonio Valencia, Nani, Andersonas, Javieras Hernandezas ir Andersas Lindegaardas.

Žengti ryžtingus žingsnius Mančesterio klubą paskatins finansinė situacija: prieš šį sezoną įsigytas Robinas van Persie uždirba net 292 tūkstančius eurų per savaitę, o tai gerokai padidino Anglijos vicečempionų išlaidas atlyginimams. Be to, už 20 milijonų eurų buvo įsigytas jaunasis Wilfriedas Zaha, tad pardavus esamus žaidėjus ir surinkus apie 80 milijonų eurų tikimasi padengti turimus įsipareigojimus.

„Fergusonas pasiryžo peržengti ribą, nes matė, kad Robinas labai sustiprins komandą ir kilstelės ją aukštyn. Dėl to buvo atidėti bandymai įsigyti tokius žaidėjus kaip Lucasas Moura iš PSG, – sakė „Goal.com“ šaltinis. – Tačiau treneris žino, kad šią vasarą dėl to reikės gerokai apkarpyti išlaidas algoms.“

Bene daugiausiai dėmesio iš kitų klubų turėtų sulaukti J.Hernandezas, kuriuo jau domisi Madrido „Atletico“ ir Turino „Juventus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius