Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marekas Zubas prieš Supertaurę: nemanau, kad „Sūduvos“ žaidimas ženkliai keisis

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai šeštadienį ryte atvyko į Marijampolę, kur sekmadienį 15 val. prasidės lietuviško futbolo sezono premjera – rungtynės su „Sūduva“ dėl LFF Supertaurės.
Marekas Zubas
Marekas Zubas / fkzalgiris.lt nuotr.

Dėl pirmojo sezono titulo susikaus praėjusio sezono Lietuvos čempionai ir taurės laimėtojai.

„Žalgiris“ į Marijampolę atvyko šeštadienį ryte. Įsikūrę viešbutyje ir papietavę vėliau žalgiriečiai ilsėjosi ir surengė vienintelę treniruotę Marijampolės manieže prieš sekmadienio akistatą.

„Gerai, kad atvykome dieną prieš. Rungtynių pradžia numatyta gana anksti, tad naudinga atvykti anksčiau, surengti treniruotę ir tinkamai pailsėti. Komandoje yra ne vienas naujas vaikinas, tad stengiuosi paaiškinti, kaip mes norime žaisti šiose rungtynėse. Esame pasirengę, dabar belieka sulaukti teisėjo švilpuko“, – po treniruotės Marijampolėje fkzalgiris.lt tikino treneris Marekas Zubas.

Nors sezono premjera vyks varžovų tvirtovėje, „Žalgirio“ treneris šio fakto nelinkęs sureikšminti.

VIDEO: „Žalgiris“ prieš kovą dėl Supertaurės treniravosi Marijampolėje

„Žinoma, turbūt bus daugiau „Sūduvos“ gerbėjų ir mes jausime vietinių žiūrovų spaudimą, tačiau ir tokioje situacijoje turime įžvelgti tam tikrus pliusus. Neabejoju, kad ir mes turėsime stiprų gerbėjų užnugarį. Tai yra faktas, mes nieko pakeisti negalime – esame pasirengę pergalės siekti išvykoje“, – kalbėjo jis.

Tarpsezonio metu Marijampolės klube įvyko mažiau permainų nei „Žalgiryje“, tad sostinės klubo treneris prognozuoja, kad varžovų žaidimas stipriai nesikeis.

„Nemanau, kad „Sūduvos“ žaidimas ženkliai keisis. Jie išsaugojo komandos branduolį, su jais dirba tas pats treneris. Tikėtina, kad jų žaidimas bus panašus į tą, kurį matėme praėjusiame sezone. Žinoma, šioms rungtynėms ruošėmės, stebėjome rungtynių įrašus. Būsime pasirengę“, – užtikrintai sakė M.Zubas.

Rungtynės dėl LFF Supertaurės sekmadienį Marijampolėje prasidės 15 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius